Rezultate te kerkimit per termin: +Armatosura

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.456Z

Standardizimi i Forcave te Armatosura miratohet projektligji

Tirane 26 tetor NOA - Komisioni parlamentar per Sigurine Kombetare miratoi sot pa asnje rezerve e projektligjin e ministrise se Mbrojtjes Per standardizimin ushtarak ne Forcat e Armatosura te Republikes se Shqiperise qe u paraqit nga ministri Arben Imami. Ky standardizim eshte nje detyrim qe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.821Z

Barazia gjinore tek forcat e armatosura

Duhet t1105 b1105het m1105 shum1105 n1105 promovimin e mund1105sive t1105 barabarta p1105rsa i p1105rket gradave dhe p1105rgjegj1105sive tek grat1105 t1105 cilat jan1105 pjes1105 e forcave t1105 armatosura shqiptare. Ky ishte p1105rfundimi i nj1105 studimi t1105 b1105r1105 nga Instituti p1105r Demok

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.102Z

Arsimimi në forcat tona të armatosura

Nënkolonel Vasillaq Balca* Zhvillimet e shpejta të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë në rrugën e integrimit në Aleancën Euroatlantike diktuan konsolidimin dhe përsosjen e sistemit arsimor të integruar. Ky sistem kërkonte vlera të reja në funksion të krijimit të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:46.896Z

Ndryshime në rradhët e Forcave të Armatosura

Bujar Nishani, ne momentin e zgjedhjes President Ndryshime në rradhët e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë. Presidenti i Republikës, Bujar Nishani ka dekretuar sot lirimin dhe emërimin e disa drejtuesve të Forcave të Armatosura të RSH-së. Lirimin e Gjeneral Brigade, Bard

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.613Z

Nishani kthen ligjin per Forcat e Armatosura

brbrPresidenti i Republikes Bujar Nishani kthen per rishqyrtim ligjin per Forcat e Armatosura Argumenti i tij eshte se ligji prek kompetencat e kreut te shtetit Nishani thekson se Presidenti si komandat i Forcave te Armatosura eshte zoterues i te drejtes se komandimit te veprimtarise se tyre Sipas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.411Z

Baraj:Opozita sulmon forcate armatosura dhe të rendit

TIRANË-Deputeti socialist, Besnik Baraj akuzoi opozitën se ka marrë në mbrojtje politike shpërdoruesit e detyrës dhe po sulmon forcat e armatosura dhe ato të rendit, ndërsa theksoi se qëllimi kryesor i qeverisë është ruajta e sigurisë dhe të rendit në vend."Pikërisht tani, kur çdo d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.367Z

Historiku i Forcave te Armatosura Shqiptare

Krijimi i Forcave te Armatosura Shqiptare daton ne 4 dhjetor 1912, me krijimin e Qeverise se atehershme, te kryesuar nga Ismail Qemali, pas Shpalljes se Pavaresise, me 28 nentor 1912 dhe kishte nje perberje prej 12000 ushtaresh Shtabi i pare i Forcave te Armatosura (Shtabi Madhuer) te shtetit te pav

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama