Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimi

Total: 7127
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.577Z

BerishaPerparesi madhore arsimi

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor, kryeministri Berisha garantoi nxënësit dhe mësuesit se qeveria do të ketë si përparësi madhore arsimin duke modernizuar shkollat, përmirësimin e kushteve të mësidhënies

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.306Z

Zgjedhjet, rinia dhe arsimi

ERVIN DEMO Rinia është e ardhmja e një vendi dhe arsimi është mekanizmi që e skalit atë për një të ardhme më të mirë për veten dhe, rrjedhimisht, për kombin. Diskutimet për rëndësinë që ka rinia dhe arsimi përgjithësisht janë kthyer në klishe, të cilat amplifikohen gjatë fu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.068Z

Lëndët fetare, arsimi parauniversitar të jetë laik

Komisioni Parlamentar i Medias Arsimi parauniversitar është laik, përveçse në shkollat private ku zhvillohen edhe lëndë fetare. Kjo përmbajtje e nenit 7 të ligjit për arsimin parauniversitar u bë dje objekt diskutimesh në Komisionin Parlamentar të Medias. Deputetët maxhorancës dhe të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:38.454Z

Arsimi profesional, BE kerkon reforma

Kryeministri Sali Berisha ka kerkuar qe Ministria e Arsimit dhe e Punes te bashkepunojne ngushte per te ndermarre hapa konkrete per rritjen e numrit te nxenesve qe frekuentojne arsimin profesional, por edhe per cilesine e mesimdhenies ne keto institucione. "Gjendja e arsimit profesio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.160Z

Arsimi arsimi profesional, objektiv madhor i qeverisë për reformën arsimore

-Kryeministri Berisha shprehet se në këto dy vjet është dyfishuar numri i studentëve në Universitete, si dhe janë dyfishuar bursat për arsimin profesional Kryeministri Berisha përshëndeti sot pasdite punimet e Konferencës së katërt për Arsimin profesional në Europë dhe Azinë Qëndr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:41.528Z

Durrës, arsimi profesional, prioritet për vitin e ri shkollor

Arsimi profesional do te jete ne fokus te prioriteteve te Ministrise se Arsimit dhe Shkences. Ne kushtet kur ekonomia e tregut po kerkon specialiste,venia ne eficence te plote te ketij arsimi shikohet si nje prioritet i vecante.   Ne kete kuader dhe Durresi, si nje qytet turistik dhe me pote

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.600Z

“Arsimi, privati njësoj me shtetin”

Ministri i Arsimit i ka shuar të gjitha debatet, kur ka vendosur dje shenjën e barazisë mes arsimit privat dhe atij shtetëror.  Në fakt bëhej fjalë për subvencionimin e librave të arsimit 9-vjeçar, por njehsimi i dy lloj shkollimeve, ishte risia e tij e djeshme. Kjo risi ë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama