Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.393Z

Pranimet e pedagogeve te rinj universitetet shpallin konkurset

Analiza MASH Viti akademik celet me 11 tetor. Numri i nxenesve dhe i studenteve eshte rritur me 11 Viti i ri akademik do te celet me 11 tetor. Kete vit ka rritje te studenteve nxenesve e parashkolloreve me 11 per qind nderkohe qe universitetet kane shpallur konkurset per pranimin e pedagogeve te ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:28.620Z

Krijohet institucioni që ndan financat e universiteteve

Qeveria ka përcaktuar kriteret e reja dhe mënyrën se si duhet të funksionojë Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë. Kjo agjenci ka kompetencë ndarjen e fondeve publike të universiteteve dhe kryerjen e një velerësimi financiar të tyre. Do të jetë në varësi të ministri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.799Z

MAS: Universitetet të përgatisin dosjet për studentët, pa asnjë detyrim financiar

TIRANE – Zv/ministri i Arsimit, Arbi Mazniku paralajmëron drejtuesit e institucioneve arsimore private, që iu hoq licenca, që të përgatisin dosjet e studentëve brenda datës 1 shtator, pa u kërkuar atyre asnjë detyrim financiar. Në një deklaratë për mediat, zv/ministri theksoi se u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.126Z

Kolegjet shndërrohen prapë në universitete?

Nga Express më 10 korrik 2011 në ora 18:00 Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja duket që ka filluar të përmirësojë gabimet e paraardhësit të tij Enver Hoxhaj sa i përket institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë. Tani MASHT është duke u angazhu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:56.340Z

Skandaloze: Mbyllen shkollat në Prizren

Drejtoria e Arsimit në Prizren, ka marrë vendim që këtë vit t’i mbyllë të gjitha shkollat për publikun dhe inspektorët. Përfaqësuesit e Organizatave Joqeveritare (OJQ) dhe inspektorët e Arsimit (SIA) nuk mund të hyjnë në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.349Z

Konferenca po, e cilësi në arsim jo

Cilësia e arsimit, është një ndër problemet kryesore të arsimit parauniversitar dhe atij universitar është njëherit prioriteti i Ministrisë së Arsimit, Shkencës e Teknologjisë. Për me rritë këtë cilësi, Ministr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:57.694Z

Reagon Bajrami: Universitetet publike përparësi

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami ka thënë se vetëm institucionet publike të arsimit të lartë mund të ofrojnë programe studimi që qojnë në kualifikimin e një mësimdhënësi për t'u punësuar në një shkollë. Ai kë të sqarim e ka bërë në Facebook pasi është raportuar në media

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama