Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.210Z

Tafaj: Reformim arsimit

Ministri i sapoemeruar i Arsimit, Myqerem Tafaj, do ta perfshije gjithe sistemin arsimor ne nje proces reforme. Zoti Tafaj tha se buxheti per arsimin eshte dyfishuar ndaj egzistojne te gjitha mundesite qe  brenda kater vjetesh te mos kemi  asnje analfabet, te rriten kriteret pe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.974Z

Ngrihet Këshilli i Arsimit Parauniversitar

• Krijohet Këshilli Kombëtar i Arsimit Parauniversitar. Ministri i Arsimit dhe Shkencës ishte i pranishëm dje në komisionin e Edukimit dhe Medias në Kuvend, për të folur mbi ndryshimin e bërë në ligj ku përcaktohet ngritja e kësaj strukture.Këshilli Kombëtar i Arsimit Parau

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.994Z

Vendimi i Ministrisë së Arsimit

1. Kuotat e përgjithshme të pranimit në institucionet publike të arsimit të lartë për vitin akademik 2011 - 2012, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, janë 25 183, të ndara, si më poshtë vijojnë: a. Kuota e pranimeve të reja për programet e studimit të ciklit të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.601Z

Miratohet Ligji i Arsimit

Pas ndryshimit të mbi 40 neneve, Ligji i Arsimit Parauniversitar është kaluar ne Komisionin e Arsimit dhe Medias. Kryetarja e ketij komisioni Valentina Leskaj tha se ky ligj, i cili prek cilesine e arsimit te femijeve shqiptarë, ka gjetur mirekuptimin e deputeteve ne Ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.976Z

Rama: Mbështetje arsimit

Tiranë-Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama ka zhvilluar sot një takim me studentët e një universiteti privat në Tiranë. Në këtë auditorium Rama u shpreh se të gjithë të vetëdijshëm për cenimin e vazhdueshëm që i bëhet dy shtyllave kryesore që janë konkurrenca dhe merita.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.866Z

Sindikata e Arsimit: ”Pollo ul analfabetizmin”

Federata e Sindikatave të Arsimit dhe sindikata e pavarur e saj i kërkojnë Ministrisë së Arsimit që për fillimin e vitit të ri shkollor 2008-2009 të marrë masa për reduktimin e analfabetizmit në vend. Sipas tyre, disa nga masat që duhet të marrë kjo Ministri janë për të nxitur fë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.086Z

Promovimi i arsimit cilësor

Sot do te mbahet aktiviteti permbylles i fazes se dyte te Projektit, te koordinuar nga UNESCO dhe financuar me nje kontribut prej rreth 300.000,00 € nga Kooperacioni Italian; “Promoting Quality Education for All: Human Rights and Democracy Education in Albania”- Promovimi i arsimit cilesor per

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama