Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.974Z

Ngrihet Këshilli i Arsimit Parauniversitar

• Krijohet Këshilli Kombëtar i Arsimit Parauniversitar. Ministri i Arsimit dhe Shkencës ishte i pranishëm dje në komisionin e Edukimit dhe Medias në Kuvend, për të folur mbi ndryshimin e bërë në ligj ku përcaktohet ngritja e kësaj strukture.Këshilli Kombëtar i Arsimit Parau

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.994Z

Vendimi i Ministrisë së Arsimit

1. Kuotat e përgjithshme të pranimit në institucionet publike të arsimit të lartë për vitin akademik 2011 - 2012, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, janë 25 183, të ndara, si më poshtë vijojnë: a. Kuota e pranimeve të reja për programet e studimit të ciklit të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.601Z

Miratohet Ligji i Arsimit

Pas ndryshimit të mbi 40 neneve, Ligji i Arsimit Parauniversitar është kaluar ne Komisionin e Arsimit dhe Medias. Kryetarja e ketij komisioni Valentina Leskaj tha se ky ligj, i cili prek cilesine e arsimit te femijeve shqiptarë, ka gjetur mirekuptimin e deputeteve ne Ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.976Z

Rama: Mbështetje arsimit

Tiranë-Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama ka zhvilluar sot një takim me studentët e një universiteti privat në Tiranë. Në këtë auditorium Rama u shpreh se të gjithë të vetëdijshëm për cenimin e vazhdueshëm që i bëhet dy shtyllave kryesore që janë konkurrenca dhe merita.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.866Z

Sindikata e Arsimit: ”Pollo ul analfabetizmin”

Federata e Sindikatave të Arsimit dhe sindikata e pavarur e saj i kërkojnë Ministrisë së Arsimit që për fillimin e vitit të ri shkollor 2008-2009 të marrë masa për reduktimin e analfabetizmit në vend. Sipas tyre, disa nga masat që duhet të marrë kjo Ministri janë për të nxitur fë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.086Z

Promovimi i arsimit cilësor

Sot do te mbahet aktiviteti permbylles i fazes se dyte te Projektit, te koordinuar nga UNESCO dhe financuar me nje kontribut prej rreth 300.000,00 € nga Kooperacioni Italian; “Promoting Quality Education for All: Human Rights and Democracy Education in Albania”- Promovimi i arsimit cilesor per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.867Z

Promovimi i arsimit cilsor

Sot do te mbahet aktiviteti permbylles i fazes se dyte te Projektit, te koordinuar nga UNESCO dhe financuar me nje kontribut prej rreth 300.000,00 nga Kooperacioni Italian; Promoting Quality Education for All: Human Rights and Democracy Education in Albania- Promovimi i arsimit cilesor per te gjith

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama