Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.866Z

Sindikata e Arsimit: ”Pollo ul analfabetizmin”

Federata e Sindikatave të Arsimit dhe sindikata e pavarur e saj i kërkojnë Ministrisë së Arsimit që për fillimin e vitit të ri shkollor 2008-2009 të marrë masa për reduktimin e analfabetizmit në vend. Sipas tyre, disa nga masat që duhet të marrë kjo Ministri janë për të nxitur fë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.086Z

Promovimi i arsimit cilësor

Sot do te mbahet aktiviteti permbylles i fazes se dyte te Projektit, te koordinuar nga UNESCO dhe financuar me nje kontribut prej rreth 300.000,00 € nga Kooperacioni Italian; “Promoting Quality Education for All: Human Rights and Democracy Education in Albania”- Promovimi i arsimit cilesor per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.867Z

Promovimi i arsimit cilsor

Sot do te mbahet aktiviteti permbylles i fazes se dyte te Projektit, te koordinuar nga UNESCO dhe financuar me nje kontribut prej rreth 300.000,00 nga Kooperacioni Italian; Promoting Quality Education for All: Human Rights and Democracy Education in Albania- Promovimi i arsimit cilesor per te gjith

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:20.819Z

Nje profesion sipas arsimit

Ky eshte trendi i formimit dhe arsimit sot te rinjte mjafton te shkojne ne Universitet dhe te kene nje diplome edhe pse jane te ndergjegjshem qe mundesite per pune mund te jene te pakta Ne fakt tregu i punes ka nevoje per specialiste te mirefillte te formuar nga shkollat profesionale Mjafton nje kli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.698Z

Fakulteti i Arsimit si risi

Një nga veprimet e para që kryejnë vendet që fitojnë pavarësinë është hapja e universiteteve kombëtare, për rolin e tyre në ruajtjen e identitetit kulturor historik dhe përvetësimin e vlerave universale. Një nga veprimet e para, që bëjnë vendet që duan të reformojnë sistemet ars

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:38.515Z

Ndryshon struktura e arsimit profesional

01/04/2009  Përveç bursave sistemi mësimor do të kalojë 2+1+1, duke u hapur udhë edhe studimeve të larta Rreth 9 milionë euro janë akorduar nga KE-ja për të financuar në këtë fushë Duke filluar nga viti i ardhshëm mësimor, shkollat e mesme profesionale do të funksionojn

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.279Z

Forcimi i arsimit profesional

30 përqind e popullsisë shqiptare përbëhet nga të rinj, pjesa më e madhe e të cilëve janë në kërkim të një vendi pune. Por edhe pse një pjesë e madhe e bizneseve kërkojnë të punësojnë profes

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama