Rezultate te kerkimit per termin: +Auditimit

Total: 1634
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.242Z

KLSH marrëveshje me Zyrën Supreme të Auditimit të Republikës Çeke

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka nënshkruar një marrëveshje me Zyrën Supreme të Auditimit të Republikës Çeke. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga kreu i KLSH-së, Bujar Leskaj dhe homologia çeke, Miloslav Kala. Marrëveshja vjen pas nënshkrimit të disa marrëveshjeve të bashkëpunimit m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:55.139Z

Kosova e Mali i Zi, interesim për bashkëpunim bilateral të institucioneve të auditimit

Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, ka pritur sot në vizitë bilaterale, një delegacion të Institucionit Suprem të Auditimit të Malit të Zi, në krye me presidentin e Senatit, Milan Dabovic, ndërsa pjesë e delegacionit ishin edhe Nikola Kovaçeviç, anëtar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:12.681Z

Padia ndaj Imamit detaje te reja rreth procedures se auditimit

Detaje te reja rreth procedures se auditimit, te urdheruara nga Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, kunder paraardhesit të saj Arben Imami. Sipas burimeve brenda Ministrise se Mbrojtjes, projekt raporti i grupit te Auditimit te Brendshem te ketij dikasteri, ku presupozohet se eshte bazuar edhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:27.770Z

KLSH marrëveshje bashkëpunimi me zyrën e auditimit të Qipros

Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit z.Bujar Leskaj, zhvilloi një vizitë zyrtare në Zyrën e Auditimit të Qipros, ku nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me homologun e tij, z. Odysseas Michaelides. Leskaj dhe Presidenti i SAI-t të Qipros, Dr. Odysseas Michaelides, bënë nga një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.610Z

KLSH kallëzim penal administratorit të Albpetrol për pengim të auditimit

Me akuzën për veprën penale të Kundërshtimit të punonjësit që kryen një detyrë shtetërore ose shërbim publik, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka depozitura në Prokurori kallëzimin penal për Administratorin e Albpetrol. Në njoftimin për shtyp, KLSH shpjegon se i ka kërkuar në mënyrë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.108Z

Shpërblehen me 15 mijë lekë anëtarët e Komitetit të Auditimit të Brendshëm

Këshilli i Ministrave vendosi ditën e djeshme që të shpërblejë anëtarët e Komitetit të Auditimit të Brendshëm. Qeveria vendosi që masa e shpërblimit të anëtarëve të Komitetit të Auditimit të Brendshëm të jetë prej 15 mijë lekësh në muaj. Efektet financiare, që rrjedhin nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.276Z

Financimet e partive, në nëntor raporti i auditimit

Sipas vendimit të miratuar një javë më parë nga KQZ (14 shtator), procesi i auditimit do të kryhet nga 27ekspertë kontabël të licencuar, që u përzgjodhën nga KQZ, pas hedhjes së shortit. Vendimi i Komisionit Zgjedhor përcaktoi datën 2 nëntor si afatin për zbardhjen e financimeve që

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama