Rezultate te kerkimit per termin: +Auditimit

Total: 1634
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:55.139Z

Kosova e Mali i Zi, interesim për bashkëpunim bilateral të institucioneve të auditimit

Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, ka pritur sot në vizitë bilaterale, një delegacion të Institucionit Suprem të Auditimit të Malit të Zi, në krye me presidentin e Senatit, Milan Dabovic, ndërsa pjesë e delegacionit ishin edhe Nikola Kovaçeviç, anëtar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:12.681Z

Padia ndaj Imamit detaje te reja rreth procedures se auditimit

Detaje te reja rreth procedures se auditimit, te urdheruara nga Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, kunder paraardhesit të saj Arben Imami. Sipas burimeve brenda Ministrise se Mbrojtjes, projekt raporti i grupit te Auditimit te Brendshem te ketij dikasteri, ku presupozohet se eshte bazuar edhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:27.770Z

KLSH marrëveshje bashkëpunimi me zyrën e auditimit të Qipros

Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit z.Bujar Leskaj, zhvilloi një vizitë zyrtare në Zyrën e Auditimit të Qipros, ku nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me homologun e tij, z. Odysseas Michaelides. Leskaj dhe Presidenti i SAI-t të Qipros, Dr. Odysseas Michaelides, bënë nga një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.610Z

KLSH kallëzim penal administratorit të Albpetrol për pengim të auditimit

Me akuzën për veprën penale të Kundërshtimit të punonjësit që kryen një detyrë shtetërore ose shërbim publik, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka depozitura në Prokurori kallëzimin penal për Administratorin e Albpetrol. Në njoftimin për shtyp, KLSH shpjegon se i ka kërkuar në mënyrë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.108Z

Shpërblehen me 15 mijë lekë anëtarët e Komitetit të Auditimit të Brendshëm

Këshilli i Ministrave vendosi ditën e djeshme që të shpërblejë anëtarët e Komitetit të Auditimit të Brendshëm. Qeveria vendosi që masa e shpërblimit të anëtarëve të Komitetit të Auditimit të Brendshëm të jetë prej 15 mijë lekësh në muaj. Efektet financiare, që rrjedhin nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.276Z

Financimet e partive, në nëntor raporti i auditimit

Sipas vendimit të miratuar një javë më parë nga KQZ (14 shtator), procesi i auditimit do të kryhet nga 27ekspertë kontabël të licencuar, që u përzgjodhën nga KQZ, pas hedhjes së shortit. Vendimi i Komisionit Zgjedhor përcaktoi datën 2 nëntor si afatin për zbardhjen e financimeve që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.722Z

KQZ, në fillim të nëntorit do të njihet raporti i auditimit të fondeve të fushatës

Në ditët e para të nëntorit Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet të njihet me raportin e auditimit të fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga subjektet zgjedhore gjatë fushatës elektorale të zgjedhjeve të 28 qershorit. Sipas vendimit të miratuar një javë më parë nga KQZ, pro

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama