Rezultate te kerkimit per termin: +Aviacionit

Total: 2980
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:29.556Z

Rregulla të reja të aviacionit

Agjencia amerikane e aviacionit publikoi një propozim me rregulla të reja për përdorimin e avionëve të vegjël të telekomanduar komercialë. Rregullat e reja kërkojnë që avionët e telekomanduar të qëndrojnë larg kalimtarëve, të fluturojnë vetëm gjatë ditës dhe me një shpejtësi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.772Z

Drejtoria e Aviacionit civil tani ent me vetefinancim

TIRANE- Drejtoria e Aviacionit Civil do të kthehet në një autoritet, i cili do të funksionojë si një ent publik, me vetëfinancim, me buxhetin dhe politikën e vet të pagave. Ky institucion do të jetë në varësi të Ministrisë së Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit. Janë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.091Z

Memorandum mes Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar e atij italian

Tiranë, 16 prill, NOA - U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Erv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:24.881Z

Emërohet drejtori i ri i Aviacionit Civil

Aleksandër Lipivani është emëruar drejtor Ekzekutiv i Aviacionit Civil. Vendimi është marrë sot në mbledhjen e qeverisë, dhe është publikuar në faqen e saj zyrtare. Ai zëvendëson në këtë post Petrit Sulajn. "Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të neni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.835Z

Aeroporti i Kukësit i kalon Aviacionit Civil

Udhëzimi Bëhet gati vënia në punë e aerodromit të kategorisë ndërkombëtare Aeroporti i Kukësit bëhet gati për tu vënë në punë. Një udhëzim i përbashkët, i firmosur nga ministri i Financës, Shkëlqim Cani, dhe ai i Transporteve, Edmond Haxhinasto, përcakton se administrimi i Aer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:29.552Z

SHBA, rregulla të reja të aviacionit

Agjencia amerikane e aviacionit publikoi një propozim me rregulla të reja për përdorimin e avionëve të vegjël të telekomanduar komercialë. Rregullat e reja kërkojnë që avionët e telekomanduar të qëndrojnë larg kalimtarëve, të fluturojnë vetëm gjatë ditës dhe me një shpejtësi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.290Z

Rama, inspekton punimet e ish-Fushes se Aviacionit

Fusha e Aviacionit eshte parashikuar te kthehet ne nje zone me nje bulevard te gjelber ne harten e Tiranes, me gjatesi nje kilometer. Aktualisht kjo zone i eshte nenshtruar punimeve, te cilat jane inspektuar gjate dites se djeshme nga kryebashkiaku Rama. Sipas projektit, ne brendesi te kesaj zone do

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama