Rezultate te kerkimit per termin: +Bashkiak

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:25.957Z

Këshilli bashkiak injoron opozitën

Lorina MixhaNuk njoftohet asnjë mbledhje e parlamentit vendor, pavarësisht peticionit për ndryshimin e kreut Afati - Ultimatumi i opozitarëve për mbledhjen e këshillit bashkiak është data 24 prill. Dhjetë ditë më para ata nënshkruan peticionin ku kërkonin edhe mbledhje urgjente Kërke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.297Z

Patos, pushtohet këshilli bashkiak

Ka dështuar sërish mbledhja e këshillit bashkiak në Patos. Salla e mbledhjeve është pushtuar nga punonjësit e Ujësjellës-Kanalizime dhe te Pastrim Gjelberimit te ketij qyteti dhe kane qendruar ne pritje te fillimit te mbledhjes. Ne te njejten kohe anetaret keshillit bashkiak

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.901Z

Këshilli Bashkiak shtyn mbledhjen

Këshilli Bashkiak ka shtyrë mbledhjen e parashikuar për ditën e sotme. Shkak për shtyrjen e mbledhjes është bërë votimi i qeverisë së re në Kuvendin e Shqipërisë. Lajmi është konfirmuar nga kryetari i Këshillit Bashkiak të Tiranës, Sokol Dervishaj. Sot, pritej që përpara 55 k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:20.376Z

"Qeveria" shtyn Këshillin Bashkiak

Këshilli Bashkiak edhe një herë ka shtyrë takimin e radhës. Kjo mbledhje do të ishte njëra nga më të rëndësishmet për sa i takon shqyrtimit të vendimeve e diskutimeve në sallë. Bëhet fjalë për diskutimin e planit rregullues të Tiranës. Por, disa prej anëtarëve të Këshillit Ba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:26.172Z

Këshilli bashkiak, bllokadë e dyfishtë

Lorina MixhaUdhëkryq  Largimi i Kosovrastit, skadon afati i kërkesës së PS-LSI, por shkarkimin e kryetarit e vendos prefekti Të dhëna  Prefekti - Sipas legjislacionit në fuqi, prefekti është institucioni që bën miratimin përfundimtar të të gjitha vendimeve që merr këshilli bashki

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:03.760Z

Këshilli Bashkiak dorëhiqet Njazi Kosovrasti

Konfuzion, mbledhja zhvillohet vetëm me anëtarët e djathtë, sot një tjetër takim me të majtët 3 tetor - U thërrit mbledhja e këshillit bashkiak nga nënkryetari Zamir Ndroqi, anëtarët e djathtë u paraqitën, të majtët jo, mbledhja u anulua 17 tetor - U thërrit mbledhja po nga nënk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:26.907Z

Këshilli bashkiak, të premten shkarkohet Kosovrasti

Lorina MixhaDorëzohet kërkesa e dytë mazhorancës për takim, njoftohen anëtarët për votimin e kryetarit të ri Të dhëna Shkarkimi - I kreut të këshillit bashkiak, Njazi Kosovrasti, është qëllimi kryesor i mbledhjes së thirrur nga mazhoranca e këshillit bashkiak ditën e premte Kërk

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama