Rezultate te kerkimit per termin: +Deklarimit

Total: 6101
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.169Z

Fillon procesi i rregullt vjetor i deklarimit të pasurisë

Ka filluar zyrtarisht të hënën procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik të cilët janë të obliguar ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre tek Agjencia Kundër Korrupsionit konform Ligjit për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë të zy

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.987Z

Lojërat e fatit, ja formulari i ri i deklarimit dhe pagesës së tatimit

Ndryshon formulari i deklarimit dhe pagesës së tatimit mbi lojërat e fatit. Referuar udhëzimit nr. 7, i datës 14.2.2011, për një ndryshim në udhëzimin nr.23, të datës 5.3.2009 “Për formatin e formularit të deklarimit dhe pagesës së tatimit mbi lojërat e fatit”, tatimpaguesit e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.169Z

Sot filloi procesi i rregullt vjetor i deklarimit të pasurisë

Sot ka filluar zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik të cilët janë të obliguar ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre tek Agjencia kundër Korrupsionit konform Ligjit për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë të Zyrtarëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.555Z

Nuk respektuan afatin e deklarimit të pasurisë, ILDKP gjobit 37 zyrtarë

18-06-2012 / Gazeta 55 Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive ka vendosur gjoba për 37 zyrtarë të niveleve të ndryshme, të cilët nuk kanë respektuar afatin ligjor për deklarimin e pasurisë. Pas rakordimeve të kry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.213Z

Topi, 2 emrat për kreun e Deklarimit të Pasurive

Tiranë- Presidenti i Republikës, Bamir Topi ka propozuar sot dy emra të rinj për kreun e Inspektoriatit të Lartë të Deklarimit të Pasurive. Sipas burimeve zyrtare mësohet se kandidaturat e reja që janë prezantuar janë Adriatik Llalla dhe Bashkim Dedja. Dy emrat e rinj janë zgjedhu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.108Z

Punonjësit e Inspektoratit të Deklarimit të Pasurive, 10 mijë lekë rritje page

Këshilli i Ministrave miratoi ditën e djeshme një organikë të re pagash për Inspektoratin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Zyrtarëve të Shtetit. Sipas këtij vendimi, inspektorët e këtij Inspektorati do të përfitojnë një rritje page prej 10 mijë lekësh në muaj në pagat e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:33.622Z

Kush është Shkëlqim Ganaj, kryetari i ri i Inspektoratit të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive

Shkëlqim Ganaj, kryetari i ri i Inspektoratit të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, është një jurist 43 vjeçar me një eksperiencë mbi 20 vjeçare në administratën e shtetit, kryesisht në sistemin e drejtësisë. I lindur më 10 maj të vitit 1970, kreu i ri i ILDKP-së nuk është

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama