Rezultate te kerkimit per termin: +Deklarimit

Total: 6101
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:40.428Z

Rritet trendi i mos deklarimit të pasurisë

Trendi i mos deklarimit të pasurisë nga zyrtarët publik ka shënuar rritje në vitin e fundit. Në një raport të organizatës Çohu me temën “Procesi i deklarimit të pasurisë, kontrolli dhe vërtetësia e të dhënav

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.475Z

ILDKP: Zyrtarët të plotësojnë formularin e ri të deklarimit të pasurive

ILDKP ka publikuar formularin e deklarimit të pasurive në zbatimin e urdhërit nr 996 datë 16.6.2014 të Inspektorit të Përgjithshëm Për miratimin e formularëve të deklarimit të interesave private, botuar në Fletoren Zyrtare nr 996 datë 16.06.2014. ILDKP, u është drejtuar autoritet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.548Z

ILDKP gjobit 37 zyrtarë, shkelën afatet e deklarimit të pasurive

Tiranë- Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka gjobitur 37 zyrtarë të niveleve të ndryshme, të cilët kanë shkelur afatet zyrtare të deklarimit të pasurive.Sipas ILDKP-së, pas rakordimeve të kryera në përfundim të procesit të deklarimit periodik/vjeto

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.908Z

Iu shmangën deklarimit të pasurisë, Inspektorati padit 11 zyrtarë

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) kërkon kallëzim penal në Prokurori për 11 zyrtarë, të cilët i janë shmangur deklarimit të pasurisë. Burime zyrtare nga ILKPD bën të ditur se ky institucion depozitoi dje në Prokurori kërkesën për kallëzim penal

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:57.220Z

Pasuria, refuzimi i deklarimit çon në prokurori 6 zyrtarë

Funksionari më i lartë mes nëpunësve që nuk kanë bërë transparencën e burimit të të ardhurave, është kryetari i Komunës së Dajçit në Qarkun e Lezhës, Rrok Rroku TIRANE-Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive kallëzon penalisht gjashtë zyrtarë, me akuz

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.134Z

Pensionet, Ekonomia Ok deklarimit online të bizneseve

Maxhoranca dhe opozita votojnë pro deklarimit elektronik Maxhoranca dhe opozita kanë votuar pro projektligjit që sanksionon deklarimin online të kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore. I diskutuar dje në Komisionin e Ekonomisë, përfaqësuesja e Ministrisë së Financave, Ar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.225Z

Tatimet komplikojme skemen e deklarimit

Ndryshon skema e deklarimit të aktivitetit që biznesi ka kryer në vitin 2010. Ndryshe nga herët e kaluara, ku brenda 31 marsit biznesi dorëzonte në tatime vetëm katër lloj bilancesh, tani me një udhëzim të drejtorit të përgjithshë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama