Rezultate te kerkimit per termin: +Deklarimit

Total: 6101
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.548Z

ILDKP gjobit 37 zyrtarë, shkelën afatet e deklarimit të pasurive

Tiranë- Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka gjobitur 37 zyrtarë të niveleve të ndryshme, të cilët kanë shkelur afatet zyrtare të deklarimit të pasurive.Sipas ILDKP-së, pas rakordimeve të kryera në përfundim të procesit të deklarimit periodik/vjeto

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.908Z

Iu shmangën deklarimit të pasurisë, Inspektorati padit 11 zyrtarë

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) kërkon kallëzim penal në Prokurori për 11 zyrtarë, të cilët i janë shmangur deklarimit të pasurisë. Burime zyrtare nga ILKPD bën të ditur se ky institucion depozitoi dje në Prokurori kërkesën për kallëzim penal

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:57.220Z

Pasuria, refuzimi i deklarimit çon në prokurori 6 zyrtarë

Funksionari më i lartë mes nëpunësve që nuk kanë bërë transparencën e burimit të të ardhurave, është kryetari i Komunës së Dajçit në Qarkun e Lezhës, Rrok Rroku TIRANE-Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive kallëzon penalisht gjashtë zyrtarë, me akuz

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.134Z

Pensionet, Ekonomia Ok deklarimit online të bizneseve

Maxhoranca dhe opozita votojnë pro deklarimit elektronik Maxhoranca dhe opozita kanë votuar pro projektligjit që sanksionon deklarimin online të kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore. I diskutuar dje në Komisionin e Ekonomisë, përfaqësuesja e Ministrisë së Financave, Ar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.225Z

Tatimet komplikojme skemen e deklarimit

Ndryshon skema e deklarimit të aktivitetit që biznesi ka kryer në vitin 2010. Ndryshe nga herët e kaluara, ku brenda 31 marsit biznesi dorëzonte në tatime vetëm katër lloj bilancesh, tani me një udhëzim të drejtorit të përgjithshë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.169Z

Fillon procesi i rregullt vjetor i deklarimit të pasurisë

Ka filluar zyrtarisht të hënën procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik të cilët janë të obliguar ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre tek Agjencia Kundër Korrupsionit konform Ligjit për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë të zy

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.987Z

Lojërat e fatit, ja formulari i ri i deklarimit dhe pagesës së tatimit

Ndryshon formulari i deklarimit dhe pagesës së tatimit mbi lojërat e fatit. Referuar udhëzimit nr. 7, i datës 14.2.2011, për një ndryshim në udhëzimin nr.23, të datës 5.3.2009 “Për formatin e formularit të deklarimit dhe pagesës së tatimit mbi lojërat e fatit”, tatimpaguesit e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama