Rezultate te kerkimit per termin: +Departamenti

Total: 9471
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.750Z

SHBA Departamenti i Thesarit ndeshkon Camorran

Departamenti amerikan i Thesarit ka sanksionuar organizatën kriminale të Kampanias, Camorra, duke konfiskuar pasuritë e saj përtej detit. Departamenti ka vënë në shënjestër bosët e klanit Casalesi, në kuadër të një aksi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.632Z

Departamenti i Thesarit ndihmon kompaninë “Chrysler”

Uashington - Departamenti Amerikan i Thesarit i ka akorduar një hua prej 4.3 miliardë dollarësh shtëpisë automobilistike “Chrysler”. Këtë e konfirmojnë dokumentet e prezantuar nga gjykata. Kjo ndihmë akordohet nga qeveria federale për fazën e parë të rimëkëmbjes së kompanisë.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:53.452Z

Departamenti i Administratës Publike publikon vendet e reja të punës

Departamenti i Administratës Publike ka publikuar numrin e vendeve të lira të punës në Administratë shtetërore, proces i cili ishte pezulluar deri në plotësimin e ligjit të ri për nëpunësin civil me aktet e duhura nënligjore. Të interesuarit do të duhet të aplikojnë në faqen onlin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.682Z

Departamenti i Hetimeve hap

TIRANE - Rezultate e arritura ne vitin 2007 nga Departamenti i Hetimit te Krimeve, ishin dje objekt i analizes vjetore per punen e bere. Sipas Drejtorit te Departamentit Agron Kulicaj, 34 operacione te suksesshme jane arritur nga Drejtoria Kunder Krimit te Organizuar, ne fushen e luftes kunder droge

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.256Z

Departamenti i Shtetit kritikon Kosovën

Uashington - Departamenti amerikan i Shtetit ka kritikuar Kosovën në raportin për të drejtat e njeriut gjatë vitit 2008.Në kapitullin për Kosovën si problemet më të mprehta përmenden trajtimi i pakicave, sulmet dhe kërcënimet ndaj figurave politike, korrupsionin, mungesën e transparenc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.868Z

Zgjedhjet UT shpall emrat per dekan dhe shefa departamenti votoni te preferuarit tuaj

Jonida TashiUniversiteti i Tiranes shpall kandidaturat zyrtare per dekane dhe pergjegjes departamenti. Ne tre fakultete te ketij universiteti jo pak te rendesishme per nga preferencat e te rinjve gara per dekan do te jete pa rival. Behet fjale per Fakultetin e Drejtesise ku kandidon i vetem Altin Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.384Z

Departamenti amerikan i Shtetit: Roli i Shqipërisë kundër terrorizmit

Qeveria shqiptare i ka dhënë përparësi përpjekjeve të saj kundër narkotikëve, më shumë sesa kundër terrorizmit, të cilin e konsideron një kërcënim me pak urgjent. Në raportin mbi terrorizmin në vitin 2013, Departamenti amerikan i Shtetit shkruan se ndryshimi në qeverinë pas zgje

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama