Rezultate te kerkimit per termin: +Departamentit +Amerikan

Total: 5447
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.937Z

Kryeministri Berisha pret përfaqësuesin e lartë të Departamentit Amerikan të Thesarit, zotin Larry McDonald.

Kryeministri Berisha priti në një takim përfaqësuesin e lartë të Departamentit Amerikan të Thesarit, i ngarkuar me asistencën teknike, zotin Larry McDonald. Kryeministri Berisha falenderoi Departamentin Amerikan të Thesarit për asistencën e ofruar në menaxhimin e borxhit dhe thesarit dh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.168Z

Sqarim i Departamentit amerikan të Shtetit: Withers ka qëndrime personale

25-03-2012 / Gazeta 55 “Ne kemi inkurajuar qeverinë e Shqipërisë që të zbatojë rekomandimet e Bashkimit Evropian, reforma të cilat kërkojnë përpjekje reale dhe të prekshme si dhe angazhimin e opozitës që të pranojë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.911Z

Kosova burim dhe destinim i trafikimit, sipas Departamentit Amerikan të Shtetit

Kosova është burim, tranzit dhe vend i destinimit për femra dhe fëmijë, të cilët janë subjekt i trafikimit të personave, në mënyrë specifike i prostitucionit të detyrueshëm dhe i fëmijëve, që detyrohen të kërkojnë lëmoshë, thuhet, pos tjerash, në pjesën për Kosovën, në rap

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.586Z

PD-ja e vlerëson realist raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit

Partia Demokratike ka përshëndetur dje raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit, duke e cilësuar këtë raport që e përfshin Shqipërinë në vendet tranzit të trafikut të drogës, si një raport realist. Në deklaratën për shtyp të PD-së shkruhet se në raportin e DASH-it vlerësoh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.304Z

PS-PD, debate në Kuvend për raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit

Dy partitë e mëdha debatuan, gjatë seancës së djeshme parlamentare, për raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit për të drejtat e njeriut në Shqipëri. Deputeti socialist Marko Bello u shpreh se raporti i DASH-it vërteton akuzat e PS-së ndaj qeverisë. Sipas tij, nëpërmjet këtij

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:16.703Z

Presidenti i Republikës priti Drejtorin e Departamentit Amerikan të Shtetit për Evropën Jugore dhe Qendrore, zotin Thomas K. Yazdgerdi

15 dhjetor 2014 Sot, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bujar Nishani priti Drejtorin e Departamentit Amerikan të Shtetit për Evropën Jugore dhe Qendrore, zotin Thomas K. Yazdgerdi, me të cilin shkëmbeu opinione dhe informacione me interes për të dy vendet, por edhe në nivel rajonal e global

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:46.575Z

-Mbi raportin e Departamentit Amerikan te Shtetit mbi trafikun e qenieve njerezore dhe çeshtje te tjera Dje, Sekretari Amerikan i Shtetit, Kolin Pauell publikoi raportin vjetor te Departamentit

-Mbi raportin e Departamentit Amerikan te Shtetit mbi trafikun e qenieve njerezore dhe çeshtje te tjera Dje, Sekretari Amerikan i Shtetit, Kolin Pauell publikoi raportin vjetor te Departamentit mbi Trafikun e Qenieve Njerëzore, ku Shqipëria klasifikohet në Listën 2. Raporti në mënyrë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama