Rezultate te kerkimit per termin: +Diploma

Total: 3077
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.433Z

Përtejskandalittëdiplomave

>Duke u ndalur thjeshtë në mosrespektimin e orarit, gjithsesi, kjo do të ishte gjysma e së keqes. Ecejaket bosh dhe zvarritjet për marrjen e një përgjigjeje krejt formale, nuk kanë të sosur. Për shembull; vetëm marrja e përgjigjes në MASH për vlefshmërinë dhe njohjen e diplomës zgja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.486Z

Titujt e diplomave, sipas ligjit të ri

Diploma Bachelor, ekuivalent me çdo vend që ka aderuar në marrëveshjen e Bolonjës Edhe Matura Shtetërore do të “kurorëzohet” me një diplomë. Ndërkohë që diploma shqiptare Bachelor do të jetë “ambicioze” deri në atë pikë sa të jetë e barasvlefshme me diplom

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.578Z

Arrestohen 4 sekserë të Juridikut

Etleva DeliaTre tregtarë dhe një përkthyes i disa gjuhëve të huaja u arrestuan dje në Tiranë me akuzën se falsifikonin diploma të Fakultetit Juridik, të cilat i shisnin për 7 mijë euro tek personat e interesuar. Personat që kërkonin një diplomë të Fakultetit Juridik në Universiteti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:49.377Z

V E N D I M PËR HAPJEN E PROGRAMIT TË STUDIMEVE TË DOKTORATËS, NË FAKULTETIN E INXHINIERISË SË NDËRTIMIT, TË UNIVERSITETIT POLITEKNIK TË TIRANËS, SI DHE PËR MIRATIMIN E KUOTËS SË PRANIMIT E TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT, NË KËTË PROGRAM STUDIMESH

V E N D I M  PëR  HAPJEN E PROGRAMIT Të STUDIMEVE Të DOKTORATëS, Në  FAKULTETIN E INXHINIERISë Së NDëRTIMIT, Të UNIVERSITETIT POLITEKNIK Të TIRANëS, SI  DHE  PëR MIRATIMIN E KUOTëS Së PRANIMIT  E Të TARIFëS Së SHKOLLIMIT, Në KëTë PROGRAM STUDIM

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.368Z

Profesorati: Pollo te mos kerkoje cilesi diplomash

Kolegjit te Profesoratit i duket mjaft absurde kerkesa e vazhdueshme e ministrit Genc Pollo, apo jo rrallehere edhe "mburrja" e tij per cilesi diplomash. Anetarja e Kolegjit te Profesoratit, Nikoleta Mita, shprehet se, ndersa Ministria e Arsimit kerkon cilesi, universiteteve u ka lene per detyre qe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:48.444Z

Për një qeverisje ndryshe në arsimin e lartë

Nga Eustrat Zhupa   Pritshmëritë ndaj qeverisë së re janë shumë të mëdha. Një nga fushat, ku guvernatorët e rinj duhet ta thonë fjalën e tyre me vendosmëri, është arsimi. Natyrisht arsimi duhet trajtuar në tërësi për të gjitha moshat. Po të kalojmë më në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:11.342Z

Maskarada e universiteteve private dhe zgjimi i vonuar i Topit

Tiranë- Duhej të kalonte Presidenti i Republikës në opozitë që të ngrihej problemi i katrahurës së sistemit universitar privat. Ndërsa dekretoi dhjetë rektoret e universiteteve publike, presidenti Topi, ndaloi tek cilësia e diplomave të universiteteve private. Ai theksoi mënyrën e pra

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama