Rezultate te kerkimit per termin: +Edukimit

Total: 5922
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:23.162Z

RËNDËSIA E EDUKIMIT MJEDISOR

LEFTER KOKA Mjedisi është një pasuri e përbashkët, e cila nuk na përket vetëm ne por edhe brezave të ardhshëm. Edukimi mjedisor është një faktor tejet i rëndësishëm për ta mbrojtur këtë pasuri të çmuar që na ofron natyra shqiptare. Janë bërë shumë gabime ndaj mjedisit. Ne nu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.357Z

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim

Ministri i Shëndetësisë, Petrit Vasili, gjatë fjalës së tij në këtë konferencë ka vlerësuar faktin që për herë të parë edukimi i vazhdueshëm bëhet temë qendrore diskutimi e një forumi kaq të madh profesionistësh të shëndetësisë ndërsa theksoi se kjo konferencë zhvillohet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.587Z

Dallimi që hesht midis mësimdhënies dhe edukimit

Ndriçim Kulla Flitet sot në sistemin tonë arsimor për reforma  por a e ka vendosur vallë shkolla jonë politikën e saj arsimore në prizmin e edukimit? Pjesa më e madhe e lëvizjes  intelektuale botërore rrotullohet rreth debateve dhe politikave pedagogjike? Por tek ne, a ka v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:46.367Z

Sistemi i edukimit ne vazhdim me i miri ne rajon

Ministri i Shendetesise Petrit Vasili dhe ambasadorja e Zvicres ne Shqiperi z. Yvana Enzler firmosin vazhdimin e marreveshjes me Agjencine Zvicerane per Zhvillim per fazen e dyte te projektit Edukimi ne Vazhdim i Profesionisteve te Shendetit. Qeveria zvicerane ka qene e pazevendesueshme per ndihmen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.370Z

Muzika në procesin e edukimit artistik të fëmijëve

Gazeta ShqipRefleksion mbi kontributin e ri të akademikut Vasil S. Tole në fushën e mësimdhënies së lëndës së muzikës në arsimin 9-vjeçar Mikaela Minga* Kohët e fund Vasil Tole it, problematikat e edukimit mbi muzikën janë kthyer në qendër të vëmendjes. Kjo duke marrë parasysh fa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.973Z

Thaçi hedh themelet e Fakultetit të Edukimit në Prishtinë

Prishtinë (Start) - Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga ministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Tekonologjisë, Enver Hoxhaj dhe rektori i Universitetit të Prishtinës, Enver Hasani ka vënë sot solemnisht gurthemelin e Fakultetit të E

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.170Z

Në Fakultetin e Edukimit 28 kandidatë për një indeks

Për gjithsej 51 vende të ofruara për studim në Fakultetin e Edukimit, provimit pranues të enjten i janë nënshtruar rreth 1.400 kandidatë. Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina", po organizon provimet pranuese në fakultetet, ku kanë mbetur vende të lira nga afati i parë i provimit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama