Rezultate te kerkimit per termin: +Ekuivalentimi

Total: 73
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.722Z

Maturantet jashte, nis ekuivalentimi i notave

Ka nisur tashme procesi i perllogaritjes se notave te provimeve te detyruara, per te gjithe maturantet qe e kane kryer shkollen e mesme jashte vendit tone. Burime nga Ministria e Arsimit, bejne me dije se komisioni i posacem i ngritur per ekuivalentimin e diplomave, po punon per te nxjerre rezultate

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.492Z

Pranimet në master; Kriteret në dorë të departamenteve, nota mesatare një prej tyre

Pranimet në sistemin master do të përcaktohen nga vetë departamentet që do të zhvillojnë studimet e ciklit të dytë dhe jo nga ministria, sikurse ndodh me pranimet në ciklin e parë. Udhëzimi i Ministrisë së Arsimit përcakton se i vetmi kriter i pashmangshëm do të jetë që student

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.522Z

Ekuivalentimi i rezultateve brenda datës 30 prill

24/04/2009  Pranimet në universitetet për maturantët që janë arsimuar jashtë vendit Formularët A-2 plotësohen nga shtetasit brenda datës 30 qershor Përllogariten notat e provimeve të detyruara për maturantët që kanë mbaruar shkollën e mesme jashtë vendit, teksa kanë apli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.250Z

Ekuivalentimi i diplomave te sistemit te vjeter

Anilejda Shembitraku -Hyrja ne fuqi e percaktimeve te reja te bera ne ligjin e arsimit te larte do te shoqerohet edhe me ndryshimin e organizimit te cikleve te studimit te cilat do te mbeshteten ne Bachelor Master shkencor apo profesional si dhe cikli i studimeve te doktoratures. Pas debateve te be

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.388Z

Ekuivalentimi; 202 emrat që u janë njohur diplomat

Lista e plotë dhe emrat e atyre që u janë ekuivalentuar diplomat deri në ditën e djeshme Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se kohët e fundit ka përfunduar njohjen e një sërë diplomave të studentëve që kanë kryer studimet jashtë vendit. Në vijim paraqitet lista e aplikantëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.600Z

Ekuivalentimi, MASH nxjerr 346 diplomat e përfunduara në

Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon zyrtarisht emrat e 346 kandidatëve që u është kryer procesi i ekuivalentimit të diplomës së fituar jashtë vendit edhe në Shqipëri. Më konkretisht bëhet fjalë për aplikantët, për të cilët, procesi i njohjes së diplomës ka përfunduar g

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.705Z

UBT,Tafaj: Duhen sa më shumë specialistë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Myqerem Tafaj vlerësoi si primar në procesin e Integrimit Europian rolin e Universitetit Bujqësor të Tiranës. Një përqindje të lartë të pyetësorit të Bashkimit Europian e zë garancia e sigurisë së ushqimit dhe produktet bujqësore vendase më cilësi t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama