Rezultate te kerkimit per termin: +Ekuivalentimi

Total: 73
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.600Z

Ekuivalentimi, MASH nxjerr 346 diplomat e përfunduara në

Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon zyrtarisht emrat e 346 kandidatëve që u është kryer procesi i ekuivalentimit të diplomës së fituar jashtë vendit edhe në Shqipëri. Më konkretisht bëhet fjalë për aplikantët, për të cilët, procesi i njohjes së diplomës ka përfunduar g

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.705Z

UBT,Tafaj: Duhen sa më shumë specialistë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Myqerem Tafaj vlerësoi si primar në procesin e Integrimit Europian rolin e Universitetit Bujqësor të Tiranës. Një përqindje të lartë të pyetësorit të Bashkimit Europian e zë garancia e sigurisë së ushqimit dhe produktet bujqësore vendase më cilësi t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.340Z

Pranimet ne programet e doktoratures

28/11/2010Diplomat Master i nivelit te dyte ekuivalentohen ne nje vit studimesh teorike te doktoratures Fitojne 60 kredite plus edhe kandidatet e specializimit te thelluar ne postmaster shkolla pasuniversitare SHPU Me ndryshimet e bera ne ligjin e arsimit te larte poseduesit e diplomave te fituara

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.236Z

G99: Qeveria e dështuar në projektin “rikthimi i trurit”

Lëvizja G99 vlerësoi dje se qeveria Shqiptare, një vit përpara mbarimit të mandatit të saj, mbetet absolutisht e calë në përmbushjen e zotimit për të krijuar incentivat e nevojshme ligjore dhe rregulluese për mundësimin e klimës së domosdoshme për rikthimin e trurit në Shqipëri.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.648Z

Studimet jashte, cilat diploma njihen ne Shqiperi

Te gjithe ata qe mbarojne nje shkolle te larte jashte Shqiperise, nese duan te fillojne pune ne nje nga institucionet tona duhet qe me pare te aplikojne ne Ministrine e Arsimit dhe te Shkences per njohjen e diplomes. Kjo procedure, megjithese eshte lehtesuar gati dy vjet me pare, zgjat minimalisht t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:35.963Z

Rikthehen protestat neser, per njohjen e diplomave

Te rinjte qe kane perfunduar arsimin e larte ne universitetet e huaja kerkojne shkurtimin e procedurave per njohjen e diplomave, pasi vonesat bejne qe ata te mos aplikojne dot per pune. Kjo per shkak te kohes qe kerkon ekuivalentimi i diplomave. Sipas te rinjve, ky proces njohjeje mund te zgjase edh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.244Z

Ekuivalentimi, MASH nxjerr listën e diplomave të përfunduara në janar 2010

Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon listën e diplomave të huaja që janë ekuivalentuar nga ky dikaster në muajin janar. Bëhet fjalë për 33 aplikantë, për të cilët, procesi i njohjes së diplomës së fituar jashtë vendit ka përfunduar në 15-ditshin e dytë të muajit janar. Lajm

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama