Rezultate te kerkimit per termin: +Ekuivalentimi

Total: 73
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.340Z

Pranimet ne programet e doktoratures

28/11/2010Diplomat Master i nivelit te dyte ekuivalentohen ne nje vit studimesh teorike te doktoratures Fitojne 60 kredite plus edhe kandidatet e specializimit te thelluar ne postmaster shkolla pasuniversitare SHPU Me ndryshimet e bera ne ligjin e arsimit te larte poseduesit e diplomave te fituara

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.236Z

G99: Qeveria e dështuar në projektin “rikthimi i trurit”

Lëvizja G99 vlerësoi dje se qeveria Shqiptare, një vit përpara mbarimit të mandatit të saj, mbetet absolutisht e calë në përmbushjen e zotimit për të krijuar incentivat e nevojshme ligjore dhe rregulluese për mundësimin e klimës së domosdoshme për rikthimin e trurit në Shqipëri.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.648Z

Studimet jashte, cilat diploma njihen ne Shqiperi

Te gjithe ata qe mbarojne nje shkolle te larte jashte Shqiperise, nese duan te fillojne pune ne nje nga institucionet tona duhet qe me pare te aplikojne ne Ministrine e Arsimit dhe te Shkences per njohjen e diplomes. Kjo procedure, megjithese eshte lehtesuar gati dy vjet me pare, zgjat minimalisht t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:35.963Z

Rikthehen protestat neser, per njohjen e diplomave

Te rinjte qe kane perfunduar arsimin e larte ne universitetet e huaja kerkojne shkurtimin e procedurave per njohjen e diplomave, pasi vonesat bejne qe ata te mos aplikojne dot per pune. Kjo per shkak te kohes qe kerkon ekuivalentimi i diplomave. Sipas te rinjve, ky proces njohjeje mund te zgjase edh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.244Z

Ekuivalentimi, MASH nxjerr listën e diplomave të përfunduara në janar 2010

Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon listën e diplomave të huaja që janë ekuivalentuar nga ky dikaster në muajin janar. Bëhet fjalë për 33 aplikantë, për të cilët, procesi i njohjes së diplomës së fituar jashtë vendit ka përfunduar në 15-ditshin e dytë të muajit janar. Lajm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.056Z

Studimet master, listat e fituesve javën që vjen

 Javën që vjen në universitete do të shpallen listat e fituesve në programet master. Këtë pohojnë burime të sigurta nga Ministria e Arsimit. Bëhet fjalë për ciklin e dytë të studimeve, sipas Bolonjës, që do të zgjasë dy vjet dhe masterat e nivelit të parë që janë njëvje&c

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.456Z

Infermierët, ndryshime në ligj për kualifikimin

Deputetët e Komisionit të Shëndetësisë sugjeruan ndryshime ligjore për rritjen e kualifikimit të infermierëve. Komisioni zhvilloi dje një seancë dëgjimore me kreun e Urdhrit të Infermierëve, Sabri Skënderi, si dhe përfaqësues nga Ministria e Shëndetësisë, për statusin e infermier

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama