Rezultate te kerkimit per termin: +Euralius +Por

Total: 1330
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:33.774Z

EURALIUS, manual për drejtësinë

Misioni i Bashkimit Europian për drejtësinë, EURALIUS, ka shpërndarë një manual ku i rekomandon politikës miratimin e ndryshimeve ligjore që do të bënin efektiv Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Rekomandime ka edhe për hetimin disiplinor të gjyqtarë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.197Z

Euralius: Alibeaj nuk bashkëpunon

 Fatos MahmutajMisioni evropian EURALIUS, kritikon ashpër Ministrinë e Drejtësisë për mosbashkëpunim institucional në hartimin e ligjeve. Me një raport të publikuar së fundi misioni evropian në ndihmë të drejtësisë shqiptare, bën kritika të ashpra kundër Ministrisë së Drejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.322Z

EURALIUS shprehet kundër gjykatave administrative

Komisioni i Ligjeve shtyn miratimin e projektligjit Eljona Ballhysa Komisioni Parlamentar i Ligjeve ka shtyrë dje miratimin e projektligjit për gjykatën administrative. Shkak është bërë kërkesa e deputetëve të opozitës, të cilët kanë kërkuar që të njihen me rekomandimet e EURALIUS

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:24.640Z

PD sulmon misionin e Bashkimit Europian në Tiranë: Jo vetëm që nuk na japin fjalën, por Euralius na përçmon

Partia Demokratike sulmon misionin EURALIUS të Bashkimit Evropian, i cili këshillon Shqipërinë për reformat në fushën e drejtësisë. Rilindja Demokratike, organi zyrtar i PD-së shkruan se në një rast unikal në historinë e këtyre 10 viteve të fundit, ky mision ka vendosur të mos i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.284Z

Misioni EURALIUS: Kundërshtitë tona për projektligjin

Misioni europian për asistencë në sistemin e drejtësisë në Shqipëri, EURALIUS, i ka paraqitur Ministrisë së Drejtësisë disa kundërshti dhe sugjerime për ligjin e Konferencës Gjyqësore. Në nenin dy, i cili bën fjalë për kompetencat, misioni rekomandon që të shtohet një pikë e),

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.443Z

EURALIUS dhe OPDAT: Ligji konform standardeve

  Nuk merret parasysh propozimi i OPDAT për krijimin e postit të zëvendësprokurorit TIRANË- Projektligji për Prokurorinë që dje ka kaluar me konsensusin e dy partive të mëdha, ka gjetur edhe mirëkuptimin e misioneve të huaja që asistojnë vendin tonë në fushën e ligjbër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.090Z

Euralius Spreket roli i nderkombetareve

brbrEkspertet nderkombetare u kane bere te qarte partive politike parimet qe nuk mund te preken ne procesin e Vetingut Gjate mbledhjes se komisionit te reformes ne drejtesi perfaqesuesi i Euralius ndryshe nga opozita ka theksuar se roli i misionit nderkombetar te monitorimit nuk duhet te reduktohet

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama