Rezultate te kerkimit per termin: +Euralius +Por

Total: 1330
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.284Z

Misioni EURALIUS: Kundërshtitë tona për projektligjin

Misioni europian për asistencë në sistemin e drejtësisë në Shqipëri, EURALIUS, i ka paraqitur Ministrisë së Drejtësisë disa kundërshti dhe sugjerime për ligjin e Konferencës Gjyqësore. Në nenin dy, i cili bën fjalë për kompetencat, misioni rekomandon që të shtohet një pikë e),

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.443Z

EURALIUS dhe OPDAT: Ligji konform standardeve

  Nuk merret parasysh propozimi i OPDAT për krijimin e postit të zëvendësprokurorit TIRANË- Projektligji për Prokurorinë që dje ka kaluar me konsensusin e dy partive të mëdha, ka gjetur edhe mirëkuptimin e misioneve të huaja që asistojnë vendin tonë në fushën e ligjbër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.090Z

Euralius Spreket roli i nderkombetareve

brbrEkspertet nderkombetare u kane bere te qarte partive politike parimet qe nuk mund te preken ne procesin e Vetingut Gjate mbledhjes se komisionit te reformes ne drejtesi perfaqesuesi i Euralius ndryshe nga opozita ka theksuar se roli i misionit nderkombetar te monitorimit nuk duhet te reduktohet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.059Z

Drejtësia, EURALIUS depoziton në Kuvend draftin për Vetingun

Pr/ligji gati për miratim nesër në seancë. PD: Nuk mund të shqyrtohet brenda ditës Herion Mesi Misioni i ekspertëve europianë të drejtësisë EURALIUS, që po asiston qeverinë në reformën në drejtësi mësohet se mbrëmjen e djeshme i ka nisur komisionit të posaçëm të reformës në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:37.401Z

EURALIUS: Si duhet të hiqet imuniteti i gjyqtarëve

TIRANË Misioni EURALIUS i Bashkimit Europian do të prezantojë sot një raport të veçantë për imunitetin e gjyqtarëve. EURALIUS thekson se gjyqtarët shqiptarë duhet të përgjigjen para ligjit për shkelje të kryera jashtë funksionit të tyre gjyqësor, ndërsa rekomandon që të garantoh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:24.792Z

Shefi i Misionit të EURALIUS ndërpret në mes mandatin

Ranier Deville, shefi i misionit të EURALIUS në vendin tonë ka lënë Shqipërinë duke ndërprerë në mes mandatin të cilin duhet ta ushtronte deri në vitin 2018. Nuk ka njoftim zyrtar për largimin e tij, por një kokteil i shtruar nga Komisioni i Posaçëm i reformës në drejtësi në dat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.091Z

Euralius Roli i OMN nuk preket

brbrEkspertet nderkombetare u kane bere te qarte partive politike parimet qe nuk mund te preken ne procesin e Vetingut Gjate mbledhjes se komisionit te reformes ne drejtesi perfaqesuesi i Euralius ndryshe nga opozita ka theksuar se roli i misionit nderkombetar te monitorimit nuk duhet te reduktohet

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama