Rezultate te kerkimit per termin: +Facebook

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:55.042Z

Rikthehet Facebook-u!

Për rreth 20 minuta, rrjeti më e përhapur social Facebook nuk ka punuar. E njejta gjë ka ndodhur edhe me gmail, derrisa arsyet mbesin ende të paqarta. "Aktualisht ky rrjet nuk po punon, dhe kjo duket të jetë pasojë e punës në këtë rrje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:03.233Z

Facebook tejkalon parashikimet

brbrFacebook raportoi te ardhura qe kane arritur ne 043 dollare per aksion nga totali i te ardhurave per tremujor qe kane arritur ne 32 miliarde dollare qe tejkalon vleresimet e analisteve te tregut qe pretendonin se per te ardhurat per aksion do te jene rreth 040 dollare dhe se totali i tyre per tr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.137Z

Facebook trondit bursat

Facebook është zyrtarisht në bursën amerikane. Ceremonia e hapjes zyrtare të hedhjes në treg të aksioneve të Facebook u mbajt paraditen e së premtes dhe në të merrte pjesë vetë krijuesi i rrjetit social, Mark Zuckerberg. Kuoti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.437Z

Vendimi në Facebook

‘Sëmundja’ e rrjetit social në internet Facebook nuk e ka lënë pa e prekur edhe një numër shumë të madh të sportistëve kosovarë. Njëri ndër sportistët kosovar, i cili një kohë mjaft të madhe e kalon para kompjuterit, përkatësisht i kyçur në ueb faqen e njohur Facebook.com,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:57.750Z

Facebook shet aksione

Rrjeti social Facebook ka paraqitur dokumentet për shitjen e aksioneve në vlerë prej 5 miliardë dollarësh. Analistët kanë parashikuar që Facebook-u ta ketë ofertën më të madhe të teknologjisë në historinë e SHBA-së, e cila do ta kalojë edhe Google Inc. Kjo e fundit shiti 1.9 miliar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:41.992Z

“Facebook” politika

Të enjten në Kuvend u miratua në parim projekt-buxheti për vitin 2010. Buxheti është rasti më i mirë për çdo deputet për të bërë avokatinë e politikave, tek të cilat beson dhe avokatinë e projekteve që i mendon të rëndësishme. Nuk di të ketë mundësi më të mirë për të pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.507Z

Facebook jashte funksionit

Facebook duket se eshte duke u perballur me nje problem te madh me ueb faqet e saja anembane botes pervec faqes kryesore Facebook.com qe nuk eshte duke funksionuar si duhet edhe ne Kosove edhe faqet tjera te saja facebook.fr Facebook.co.uk Facebook.de etj jane duke perjetuar problemin e njejte. Mar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama