Rezultate te kerkimit per termin: +Historia

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:14.180Z

Bulqize historia e minatorit

Bulqize historia e minatorit E premte 11 Janar 2013 1346 p styletext-align justify p Bulqize historia e minatoritBanoret e Bulqizes jetet e tyre i kane te lidhura ngushte me kerkimet per krom si i vetmi burim jetese Kujtim Kaja eshte njeri prej tyre i cili eshte i semure rende per sigurua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.970Z

Letërsia dhe historia

Nga Kopi Kyçyku Kultura e këtij fillimshekulli dhe mijëvjetshi mbisundohet nga fryma integruese, nga prirja për ta këqyrur individualen në kontekst universal. Që nga vështirësia për ti kuptuar dukuritë e fizikës ultramoderne, deri në shprehjen, – e vjetër sa bota vetë, – e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.406Z

Historia e Francës përmes publicitetit

Ekspozita  Historia e një vendi mund të tregohet edhe përmes publicitetit. Kjo është forma që Aleanca Franceze e Tiranës dhe Galeria Kombëtare kanë zgjedhur për të treguar historinë e një shteti si Franca. Ekspozita Historia e Francës e treguar përmes publicitetit, do të hapet sot n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.034Z

Historia nuk është gjyqësi

Robert Qafzezi Historikisht, gabimet në lidhje me vizionin e të parit të historisë sonë kanë qenë katastrofike, së pari nga mediokriteti dhe politizimi i historianëve vendas dhe së dyti edhe nga një lloj keqdashjeje prej historianëve të huaj. Gjithashtu, kjo ka ardhur edhe nga optika e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.419Z

Kryetarja e Kuvendit:"Historia e Integrimit është historia e reformave tona.

  "Historia e integrimit të Shqipërisë në këto vite,  është historia e i qeverisjes së  Partisë Demokratike,  është historia e reformave tona, është vullnet i lidershipit të fortë, u shpreh Kryetarja e Kuvendit para banorëve të komunave  Bajzë dhe Bogë n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.221Z

Këtu fillon historia

Share Nga Shpëtim Gjika Nuk dëshirojmë turbullira dhe ngatërresa, nuk duam të prishet paqja në mes të kombeve që janë në gadishullin e Ilirisë. Dëshirojmë vetëm dhe kërkojmë me gjithë zemër bashkimin e farës shqiptare, përparimin e saj si në punë të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.688Z

Promovohet Historia e Kosovës

Në organizim të Kuvendit Komunal, të mërkurën në Tetovë janë promovuar tre librat për historinë e Kosovës, të autorit Jusuf Buxhovi. Librat përfshijnë periudhën antike dhe mesjetën, periudhën osmane dhe periudhën deri te protektorati ndërkombëtar në Kosovë.Recensenti i librit,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama