Rezultate te kerkimit per termin: +Inovacionit

Total: 1749
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:41.756Z

Hapet qendra laboratorike e inovacionit për fëmijë

Një qendër e re laboratorike e inovacionit ka marrë jetë në Tiranë, ku fëmijët e kryeqytetit mund të mësojnë kurrikulat më të avancuara ndërkombëtare në robotikë, shkencë, teknologji, inxhineri dhe matematikë. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj shprehu gatishmërinë e B

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:43.197Z

Java e inovacionit energjia paguhet nga telefoni

Jetesa jone po behet gjithnje edhe me e lehte fale zhvillimit te teknologjise Kjo e fundit ofron mundesi per te kryer me shpejtesi shume nga punet tona te perditshme E tille eshte edhe nisma qe pritet te konkretizohet per faturat e energjise elektrike ato do te mund te paguhen edhe nepermjet telefon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:29.654Z

Indeksi i Inovacionit global: Shqipëria e fundit në Europë

Pas Shqipërisë renditen vetëm shtete të ashtuquajtura të botës së tretë, si Taxhikistani, Kurgystani, Namibia, Ruanda, Guatemala, Senegali etj Një tjetër raport e nxjerr Shqipërinë me treguesin më të përkeqësuar në Europë. Bëhet fjalë për Indeksin e Inovacionit Global për vitin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.958Z

Ministria e inovacionit ndihme per banoret e permbytur

Ministri i inovacionit dhe teknologjise se informacionit dhe komunikimit Genc Polo se bashku me drejtuesit e digasterit qe ai drejton derdhen ne logarine speciale te Postes shqiptare kontributet e tyre deri ne nje page mujore per tu ardhur ne ndihme banoreve te permbytur ne Shkoder. Ministri Poll

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:49.547Z

Godina e Inovacionit: Të gjitha agjencitë inovative në një qendër

Nga shtatori ish- minsitria e Integrimit dhe një pjesë e ish Qendrës Kombëtarë të Regjistrimit do të kthehet në godinën e inovacionit, një godinë që do të pëmbledhë gjitha agjencitë inovative në vend. Në këto ditë gushti po bëhet zhvendosja e materialeve që kanë qenë në dy n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:16.016Z

Të ngrihet Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit

Qeveria miratoi dje vendimin për ngritjen e Agjencisë së Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit. Kryeministri Berisha tha se krijimi i kësaj agjencie synon të nxisë kërkimin shkencor jo vetëm në universitetet publike, por edhe në sektorin privat. "Kjo agjenci ka si risi të saj inovacio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.335Z

Ministria e Inovacionit përgatit draftligjin për rritjen e sigurisë kibernetike

Për herë të parë ne vendin tonë do të nisë zbatimi i ligjit për sigurinë klibernetike.Gjatë prezantimit të tij, Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, bëri me dije se pë shkak të evoulimit të teknologjisë është parë domosdoshmëri sjellja e një projektligji për sigurinë kibern

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama