Rezultate te kerkimit per termin: +Inovacionit

Total: 1749
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:29.654Z

Indeksi i Inovacionit global: Shqipëria e fundit në Europë

Pas Shqipërisë renditen vetëm shtete të ashtuquajtura të botës së tretë, si Taxhikistani, Kurgystani, Namibia, Ruanda, Guatemala, Senegali etj Një tjetër raport e nxjerr Shqipërinë me treguesin më të përkeqësuar në Europë. Bëhet fjalë për Indeksin e Inovacionit Global për vitin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.958Z

Ministria e inovacionit ndihme per banoret e permbytur

Ministri i inovacionit dhe teknologjise se informacionit dhe komunikimit Genc Polo se bashku me drejtuesit e digasterit qe ai drejton derdhen ne logarine speciale te Postes shqiptare kontributet e tyre deri ne nje page mujore per tu ardhur ne ndihme banoreve te permbytur ne Shkoder. Ministri Poll

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:49.547Z

Godina e Inovacionit: Të gjitha agjencitë inovative në një qendër

Nga shtatori ish- minsitria e Integrimit dhe një pjesë e ish Qendrës Kombëtarë të Regjistrimit do të kthehet në godinën e inovacionit, një godinë që do të pëmbledhë gjitha agjencitë inovative në vend. Në këto ditë gushti po bëhet zhvendosja e materialeve që kanë qenë në dy n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:16.016Z

Të ngrihet Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit

Qeveria miratoi dje vendimin për ngritjen e Agjencisë së Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit. Kryeministri Berisha tha se krijimi i kësaj agjencie synon të nxisë kërkimin shkencor jo vetëm në universitetet publike, por edhe në sektorin privat. "Kjo agjenci ka si risi të saj inovacio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.335Z

Ministria e Inovacionit përgatit draftligjin për rritjen e sigurisë kibernetike

Për herë të parë ne vendin tonë do të nisë zbatimi i ligjit për sigurinë klibernetike.Gjatë prezantimit të tij, Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, bëri me dije se pë shkak të evoulimit të teknologjisë është parë domosdoshmëri sjellja e një projektligji për sigurinë kibern

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.168Z

Ministria e inovacionit, ndihmë për banorët e përmbytur

Ministri i inovacionit dhe teknologjisë së informacionit dhe komunikimit Genc Polo së bashku me drejtuesit e digasterit që ai drejton derdhën në logarinë speciale të Postës shqiptare kontributet e tyre, deri në një pagë mujore për tu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:12.531Z

Qeveria miraton Strategjinë e Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Berisha: Strategjia i jep përgjigjen më të mirë nevojave jetike të vendit për kërkimet shkencore, për kontraktimin dhe zhvillimin e teknologjive të reja. Një dimension i ri është inovacioni, mbi bazën e të cilit qeveria do të financojë projektet e sipërmarrjeve të vogla e të mes

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama