Rezultate te kerkimit per termin: +Inovacionit

Total: 1749
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:49.547Z

Godina e Inovacionit: Të gjitha agjencitë inovative në një qendër

Nga shtatori ish- minsitria e Integrimit dhe një pjesë e ish Qendrës Kombëtarë të Regjistrimit do të kthehet në godinën e inovacionit, një godinë që do të pëmbledhë gjitha agjencitë inovative në vend. Në këto ditë gushti po bëhet zhvendosja e materialeve që kanë qenë në dy n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:16.016Z

Të ngrihet Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit

Qeveria miratoi dje vendimin për ngritjen e Agjencisë së Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit. Kryeministri Berisha tha se krijimi i kësaj agjencie synon të nxisë kërkimin shkencor jo vetëm në universitetet publike, por edhe në sektorin privat. "Kjo agjenci ka si risi të saj inovacio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.335Z

Ministria e Inovacionit përgatit draftligjin për rritjen e sigurisë kibernetike

Për herë të parë ne vendin tonë do të nisë zbatimi i ligjit për sigurinë klibernetike.Gjatë prezantimit të tij, Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, bëri me dije se pë shkak të evoulimit të teknologjisë është parë domosdoshmëri sjellja e një projektligji për sigurinë kibern

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.168Z

Ministria e inovacionit, ndihmë për banorët e përmbytur

Ministri i inovacionit dhe teknologjisë së informacionit dhe komunikimit Genc Polo së bashku me drejtuesit e digasterit që ai drejton derdhën në logarinë speciale të Postës shqiptare kontributet e tyre, deri në një pagë mujore për tu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:12.531Z

Qeveria miraton Strategjinë e Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Berisha: Strategjia i jep përgjigjen më të mirë nevojave jetike të vendit për kërkimet shkencore, për kontraktimin dhe zhvillimin e teknologjive të reja. Një dimension i ri është inovacioni, mbi bazën e të cilit qeveria do të financojë projektet e sipërmarrjeve të vogla e të mes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.042Z

Ministria Inovacionit prezanton projektin Gjurmuesheria per ndjekjen e procedurave online

Cdokush qe do te paraqese nje kerkese apo aplikon per nje leje te caktuar ne instuticionet shteterore tani mund te ndjeke online se ne cpike te procedures ndodhen ato. Kjo do te mundesohet fale projektit Gjurmuesheria i cili mundesohet nga Ministria e Inovacionit ne bashkepunim me kuadrin e marrev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:48.388Z

Innovation Hub, qendra e parë publike e inovacionit

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e qendrës publike të inovacionit, Innovation Hub: Mirëdita të gjithëve! Unë kam pasur mundësinë që t'i ndjek javët e inovacionit dhe dua të nënvizoj faktin që kjo javë e tretë, që zhvillohet në të tretin vit radhazi, është shumë më e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama