Rezultate te kerkimit per termin: +Inovacionit

Total: 1749
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.335Z

Ministria e Inovacionit përgatit draftligjin për rritjen e sigurisë kibernetike

Për herë të parë ne vendin tonë do të nisë zbatimi i ligjit për sigurinë klibernetike.Gjatë prezantimit të tij, Ministrja e Inovacionit, Milena Harito, bëri me dije se pë shkak të evoulimit të teknologjisë është parë domosdoshmëri sjellja e një projektligji për sigurinë kibern

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.168Z

Ministria e inovacionit, ndihmë për banorët e përmbytur

Ministri i inovacionit dhe teknologjisë së informacionit dhe komunikimit Genc Polo së bashku me drejtuesit e digasterit që ai drejton derdhën në logarinë speciale të Postës shqiptare kontributet e tyre, deri në një pagë mujore për tu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:12.531Z

Qeveria miraton Strategjinë e Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Berisha: Strategjia i jep përgjigjen më të mirë nevojave jetike të vendit për kërkimet shkencore, për kontraktimin dhe zhvillimin e teknologjive të reja. Një dimension i ri është inovacioni, mbi bazën e të cilit qeveria do të financojë projektet e sipërmarrjeve të vogla e të mes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.042Z

Ministria Inovacionit prezanton projektin Gjurmuesheria per ndjekjen e procedurave online

Cdokush qe do te paraqese nje kerkese apo aplikon per nje leje te caktuar ne instuticionet shteterore tani mund te ndjeke online se ne cpike te procedures ndodhen ato. Kjo do te mundesohet fale projektit Gjurmuesheria i cili mundesohet nga Ministria e Inovacionit ne bashkepunim me kuadrin e marrev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:48.388Z

Innovation Hub, qendra e parë publike e inovacionit

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e qendrës publike të inovacionit, Innovation Hub: Mirëdita të gjithëve! Unë kam pasur mundësinë që t'i ndjek javët e inovacionit dhe dua të nënvizoj faktin që kjo javë e tretë, që zhvillohet në të tretin vit radhazi, është shumë më e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:17.763Z

Morën peng një vajzë, në prangaDrejtoresha e Inovacionit dhe 2 djem

TIRANE- Drejtoresha në Ministrinë e Inovacionit e njëkohësisht gazetare, është arrestuar pasditen e djeshme, bashkë me 2 djem, sepse morën peng një vajzë për disa orë. Gjithçka është zhvilluar, pasi paraprakisht mendohet se ngjarja ka pasur sfond xhelozie mes femrash. Policia e Tiran�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.908Z

Fondi për SME, prezantohet projekti i inovacionit

Vihet në përdorim fondi prej 30 milion lekësh të reja për nxitjen e inovacionit dhe konkurueshmërisë tek bizneset e vogla dhe të mesme. Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, në bashkëpunim më Dhomën e Tregëtisë dh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama