Rezultate te kerkimit per termin: +Investimet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.980Z

Investimet ngecin sërish

Problemi i hershëm i qeverive shqiptare për të shpenzuar në kohën e duhur dhe me efektivitet paratë e mbledhura nga taksat sa vjen e rëndohet. Qeveria, edhe këtë vit, po tregohet e ngathët dhe nuk ka mundur që të menaxhojë rritjen e të ardhurave për të bërë më pas më shumë inves

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:41.875Z

Ekonomi bien investimet

Në vitin 2008, investimet totale në ekonomi arritën rekordin 32.5 për qind e prodhimit kombëtar. Rritja ishte e dyanshme edhe nga investimet e qeverisë të financuara me borxh, por edhe nga ato t&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.253Z

Qeveria redukton investimet

Të dhënat zyrtare të katërmujorit të parë tregojnë se buxheti i shtetit ka devijuar tashmë nga parashikimet e fillimvitit duke e detyruar qeverinë të nisë shkurtimin e investimeve publike, për të mbajtur nën kontroll financa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:15.170Z

Investimet amerikane ne Shqiperi

Burimet natyrore dhe investimet e huaja në vendin tonë ishin temë e bisedës mes kryetari të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta  dhe senatorit amerikan, Bob Corker, anëtar i Komisionit të Jashtëm në senat. Kështu, gjatë vi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.824Z

Investimet dhe mjedisi

Projektligji për Vlerësimin Mjedisor, i cili pritet të diskutohet në Komisionin e Integrimit, për herë të parë do të vlerësojë në terma afatgjatë investimet të cilat mund të kenë ndikim në mjedis dhe shën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:49.561Z

Biznesi tkurr investimet

Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se biznesi vazhdon të tkurr investimet në ekonomi. Instituti i statistikave raportoi se në muajin qershor, importi i makinerive dhe pajisjeve, ra me 20 për qind krahasuar me qershorin e vitit të kaluar. Shifrat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.524Z

Përgjysmohen investimet e huaja

Investimet e huaja direkte në vendin tonë kanë ardhur në rënie, edhe pse të dhënat për vitin 2015 nuk janë ende të qarta. Raporte të Bankës Botërore dhe institucioneve të tjera ekonomike ndërkombëtare vlerësojnë se, ekonomia shqiptare ka ruajtur një trend rritës, por kjo nuk mun

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama