Rezultate te kerkimit per termin: +Investimet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:42.811Z

FMN Bien investimet

Ritmi i lartë i investimeve ka qenë gjatë dekadës së fundit një nga faktorët kyç që ka përcaktuar rritjen e shpejtë ekonomike të Shqipërisë. Të dhënat zyrtare të Fondit Monetar Ndërkombëtar tr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.492Z

Investimet, “Fol”: Mungesë transparence

Pjesëtarë të shoqërisë civile në Kosovë kritikojnë institucionet e shtetit për mungese transparence dhe llogaridhënieje për investimet kapitale në vend. Në një debat të organizuar në Ferizaj nga organizata “Fol&rdq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.495Z

Investimet Fol Mungese transparence

Pjesëtarë të shoqërisë civile në Kosovë kritikojnë institucionet e shtetit për mungese transparence dhe llogaridhënieje për investimet kapitale në vend. Në një debat të organizuar në Ferizaj nga organizata

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.402Z

Tkurren investimet n Shqipri

Biznesi po tkurr investimet duke parlajmëruar cënimin e rritjes ekonomike dhe rënien punësimit gjatë viteve në vijim. Të dhënat më të fundit të Fondit Monetar Ndërkombëtar tregojnë se investimet private në ekonominë shqiptare ranë në vitin 2009, me 2.3 pikë përqindj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.527Z

Tkurren investimet në Shqipëri

Statistikat Biznesi po tkurr investimet, duke paralajmëruar cenimin e rritjes ekonomike dhe rënien e punësimit gjatë viteve në vijim. Të dhënat më të fundit të Fondit Monetar Ndërkombëtar tregojnë se investimet private në ekonominë shqiptare ranë në vitin 2009, me 2.3 pikë përqin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.480Z

Investimet e huaja

Të dhënat e fundit zyrtare të Bankës së Shqipërisë tregojnë se investimet e huaja direkte kanë vijuar të mbajnë një ritëm pozitiv, pavarësisht tensioneve të krizës globale. Sipas Bankës, në tre mu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.980Z

Investimet ngecin sërish

Problemi i hershëm i qeverive shqiptare për të shpenzuar në kohën e duhur dhe me efektivitet paratë e mbledhura nga taksat sa vjen e rëndohet. Qeveria, edhe këtë vit, po tregohet e ngathët dhe nuk ka mundur që të menaxhojë rritjen e të ardhurave për të bërë më pas më shumë inves

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama