Rezultate te kerkimit per termin: +Investimet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.402Z

Tkurren investimet n Shqipri

Biznesi po tkurr investimet duke parlajmëruar cënimin e rritjes ekonomike dhe rënien punësimit gjatë viteve në vijim. Të dhënat më të fundit të Fondit Monetar Ndërkombëtar tregojnë se investimet private në ekonominë shqiptare ranë në vitin 2009, me 2.3 pikë përqindj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.527Z

Tkurren investimet në Shqipëri

Statistikat Biznesi po tkurr investimet, duke paralajmëruar cenimin e rritjes ekonomike dhe rënien e punësimit gjatë viteve në vijim. Të dhënat më të fundit të Fondit Monetar Ndërkombëtar tregojnë se investimet private në ekonominë shqiptare ranë në vitin 2009, me 2.3 pikë përqin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.480Z

Investimet e huaja

Të dhënat e fundit zyrtare të Bankës së Shqipërisë tregojnë se investimet e huaja direkte kanë vijuar të mbajnë një ritëm pozitiv, pavarësisht tensioneve të krizës globale. Sipas Bankës, në tre mu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.980Z

Investimet ngecin sërish

Problemi i hershëm i qeverive shqiptare për të shpenzuar në kohën e duhur dhe me efektivitet paratë e mbledhura nga taksat sa vjen e rëndohet. Qeveria, edhe këtë vit, po tregohet e ngathët dhe nuk ka mundur që të menaxhojë rritjen e të ardhurave për të bërë më pas më shumë inves

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:41.875Z

Ekonomi bien investimet

Në vitin 2008, investimet totale në ekonomi arritën rekordin 32.5 për qind e prodhimit kombëtar. Rritja ishte e dyanshme edhe nga investimet e qeverisë të financuara me borxh, por edhe nga ato t&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.253Z

Qeveria redukton investimet

Të dhënat zyrtare të katërmujorit të parë tregojnë se buxheti i shtetit ka devijuar tashmë nga parashikimet e fillimvitit duke e detyruar qeverinë të nisë shkurtimin e investimeve publike, për të mbajtur nën kontroll financa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:15.170Z

Investimet amerikane ne Shqiperi

Burimet natyrore dhe investimet e huaja në vendin tonë ishin temë e bisedës mes kryetari të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta  dhe senatorit amerikan, Bob Corker, anëtar i Komisionit të Jashtëm në senat. Kështu, gjatë vi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama