Rezultate te kerkimit per termin: +Kodit +Civil

Total: 1412
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.691Z

Komisioni i Ligjeve shtyn shqyrtimin e Kodit Civil

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka vendosur të shtyjë per mbledhjen e ardhshme diskutimin e Kodit Civil, një projektligj që kërkon shumicë të cilësuar në Kuvend, pra votim me 3/5. Në mbledhjen e sotme kreu i këtij komisioni Ilir Rusmajli ka deklaruar se Kodi Civil do të jetë pjesë e punë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.400Z

Themelohet Komisionit për hartimin e Kodit Civil

Ministria e Drejtësisë ka organizuar sot takimin e parë të Komisionit për Hartimin e Kodit Civil të Republikës së Kosovës, ku u tha se kjo është pjesë e arkitekturës së drejtësisë. Ky takim do të kryesohet nga Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, i cili tha se themelimi i këtij

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.339Z

Forumi civil 2010, kërkon ndryshimin e kodit zgjedhor

Duke kërkuar mospërsëritjen e problemeve që u regjistruan në zgjedhjet e 2009-tës, forumi civil 2010, kërkon ndryshimin e kodit zgjedhor para zgjedhjeve lokale të 8 majit. Dy ish presidentët Mosiu e Mejdani, konstitucionalistë dhe juristë kan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.876Z

Parlamenti miratoi me konsensus ndryshimin e Kodit Civil

Parlamenti miratoi me konsensus ndryshimin e Kodit Civil, për shpifjen dhe fyerjen, si një nismë e ndërmarrë që në 2007-ën në funksion të zgjerimit të lirisë dhe medias, duke dekriminalizuar këto vepra penale. Ministri i Drejtësis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.692Z

Komisioni i ligjeve shtyn shqyrtimin e Kodit Civil, PS: Duam kohë

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka shtyrë për mbledhjen e ardhshme shqyrtimin e Kodit Civil Përfaqësues të Partisë Socialiste në komision kërkuan dje më shumë kohë për shqyrtimin e ligjit për Kodin Ciil, dhe përgatitjen e relacionit përkates për këtë draft, i cili kërkon shumicë t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.691Z

Komisioni i ligjeve shtyn shqyrtimin e Kodit Civil, PS: Duam kohë

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka shtyrë për mbledhjen e ardhshme shqyrtimin e Kodit Civil Përfaqësues të Partisë Socialiste në komision kërkuan dje më shumë kohë për shqyrtimin e ligjit për Kodin Ciil, dhe përgatitjen e relaci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.574Z

PD-PS ngecin per miratimin e Kodit Civil

Komisioni i Ligjeve Socialistet dhe demokratet edhe pse kane shprehur vullnetin per te miratuar draftet me 3/5 po hasin veshtiresi ne qasjen e plote dhe te sakte per Kodin Civil. Deputetet nuk kane rene ende dakord nese do te dekriminalizojne shpifjen dhe fyerjen pra ti heqin nga Kodi Penal por

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama