Rezultate te kerkimit per termin: +Kodit +Civil

Total: 1412
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.339Z

Forumi civil 2010, kërkon ndryshimin e kodit zgjedhor

Duke kërkuar mospërsëritjen e problemeve që u regjistruan në zgjedhjet e 2009-tës, forumi civil 2010, kërkon ndryshimin e kodit zgjedhor para zgjedhjeve lokale të 8 majit. Dy ish presidentët Mosiu e Mejdani, konstitucionalistë dhe juristë kan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.876Z

Parlamenti miratoi me konsensus ndryshimin e Kodit Civil

Parlamenti miratoi me konsensus ndryshimin e Kodit Civil, për shpifjen dhe fyerjen, si një nismë e ndërmarrë që në 2007-ën në funksion të zgjerimit të lirisë dhe medias, duke dekriminalizuar këto vepra penale. Ministri i Drejtësis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.692Z

Komisioni i ligjeve shtyn shqyrtimin e Kodit Civil, PS: Duam kohë

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka shtyrë për mbledhjen e ardhshme shqyrtimin e Kodit Civil Përfaqësues të Partisë Socialiste në komision kërkuan dje më shumë kohë për shqyrtimin e ligjit për Kodin Ciil, dhe përgatitjen e relacionit përkates për këtë draft, i cili kërkon shumicë t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.691Z

Komisioni i ligjeve shtyn shqyrtimin e Kodit Civil, PS: Duam kohë

TIRANË- Komisioni i Ligjeve ka shtyrë për mbledhjen e ardhshme shqyrtimin e Kodit Civil Përfaqësues të Partisë Socialiste në komision kërkuan dje më shumë kohë për shqyrtimin e ligjit për Kodin Ciil, dhe përgatitjen e relaci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.574Z

PD-PS ngecin per miratimin e Kodit Civil

Komisioni i Ligjeve Socialistet dhe demokratet edhe pse kane shprehur vullnetin per te miratuar draftet me 3/5 po hasin veshtiresi ne qasjen e plote dhe te sakte per Kodin Civil. Deputetet nuk kane rene ende dakord nese do te dekriminalizojne shpifjen dhe fyerjen pra ti heqin nga Kodi Penal por

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.557Z

Kodi Civil i Mbretërisë, si u hartua mbi Kodin Civil të Napolonit

Autori i Lajmit: red.Në Kodin Civil të Mbretërisë Shqiptare parashikohet shprehimisht ndalimi i bashkëshortëve që të parashikojnë në mënyrë të pacilësuar që martesa e tyre të rregullohet sipas zakoneve të vendit. Kodi Civil i Mbretit Zog I, për herë të parë e parashikoi kontrat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.606Z

Kodi Civil i Mbretërisë, ja si u hartua mbi Kodin Civil të Napolonit

Autori i Lajmit: red.Në Kodin Civil të Mbretërisë Shqiptare parashikohet shprehimisht ndalimi i bashkëshortëve që të parashikojnë në mënyrë të pacilësuar që martesa e tyre të rregullohet sipas zakoneve të vendit. Kodi Civil i Mbretit Zog I, për herë të parë e parashikoi kontrat

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama