Rezultate te kerkimit per termin: +Komisioni +Zgjedhor

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.348Z

Komisioni Zgjedhor i Serbisë kontakton UNMIK-un

Brenda dy ditësh Komisioni Zgjedhor i Republikës së Serbisë, do të kontaktojë UNMIK-un në lidhje me organizimin e zgjedhjeve parlamentare të 6 majit në Kosovë, ka thënë anëtari i këtij mekanizmi, Velko Odalloviç. “K

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.844Z

Komisioni Europian: Kodi Zgjedhor të jetë gjithëpërfshirëse dhe transparent

Shaban Sulçe Komisioni Europian për Zgjerimin i ka bërë apel partive kryesore që realizimi i Reformës Zgjedhore të jetë një proces gjithëpërfshirës dhe transparent. Në progres-raportin e Komisionit Europian është shprehur shqetësimi për lënien jashtë këtij procesi të shumë a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.000Z

Komisioni i Ligjeve, shqyrton Kodin e ri Zgjedhor

Komisioni i Ligjeve pritet të marre sot në shqyrtim Kodin e ri Zgjedhor, pas kthimit të tij në Kuvend nga Presidenti i Republikës.Kodi është miratuar me konsensusin e PD-së dhe të PS-së, ndërkohë që është kundërshtuar ashpër nga LSI-ja dhe disa parti të tjera te vogla.Deputeti i LS

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.347Z

Komisioni Zgjedhor i Serbisë kontakton me UNMIK-un

Komisioni Zgjedhor i Republikës së Serbisë, brenda dy ditësh, do të kontaktojë UNMIK-un në lidhje me organizimin e zgjedhjeve parlamentare të 6 majit në Kosovë, ka thënë anëtari i këtij mekanizmi, Velko Odalloviq. Komisioni, deri më tash, nuk ka pasur kurrfarë kontakti me UNMIK-un. D

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.349Z

Komisioni Zgjedhor i Serbisë kontakton UNMIK-un për zgjedhjet

Komisioni Zgjedhor i Republikës së Serbisë, brenda dy ditësh, do të kontaktojë UNMIK-un në lidhje me organizimin e zgjedhjeve parlamentare të 6 majit në Kosovë, ka thënë anëtari i këtij mekanizmi, Velko Odalloviq.“Komisioni, deri më tash, nuk ka pasur kurrfarë kontakti me UNMIK-

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.401Z

Komisioni i Kodit Zgjedhor, lihen jashtë PAD, PDS dhe PBLD

Pas miratimit në Parlament është strukturuar dhe ka marrë formë komisioni më i ri parlamentar, i cili do të ketë për detyrë dhe mision hartimin e Kodit të ri Zgjedhor brenda 30 korrikut, datë kjo që përkon me fundin e legjislaturës aktuale të Kuvendit. Interesant është fakti se ja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:48.440Z

Sistemi zgjedhor komisioni fillon punen

Komisioni parlamentar për reformën zgjedhore filloi punë në një mjedis mirëkuptimi, duke vazhduar të japë sinjale pozitive se fryma e konsensusit vazhdon. Megjithatë, palët janë t&eu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama