Rezultate te kerkimit per termin: +Komiteti +Evropian

Total: 1055
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.950Z

Mblidhet Komiteti Këshillimor për masat kundër krimit të organizuar

-Kryeministri Berisha kërkoi që Komiteti Këshillimor të shpallë si tematikë kryesore të shërbimeve dhe të punës së tij luftën kundër trafiqeve dhe krimit ekonomik Nën drejtimin e Kryeministrit Berisha, u mblodh sot Komiteti Këshillimor për masat kundër krimit të organizuar. Në fj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.897Z

Parlamenti Evropian: Heqja e vizave, urgjente

Te liberalizohen sa me shpejt vizat per Shqiperine dhe Bosnje- Hercegovinen. Kryetari i Komitetit per Lirine, Drejtesine dhe Ceshtjet e Brendshme ne Parlamentin Evropian, Juan Fernando Lopez Aguilar, nepermjet nje letre zyrtare dorezuarkomisioneresCecilia Mallstrom, kerkonqeKomisioni Evropian te per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:19.019Z

Komiteti i Stabilizimit dhe Asociimit rekomandon hapjen e negociatave mes BE dhe Shqiperise

var fbShare url httpvizionplusalkomiteti-i-stabilizimit-dhe-asociimit-rekomandon-hapjen-e-negociatave-mes-be-dhe-shqiperisesize smallbrbrKomiteti parlamentar i Stabilizimit dhe Asociimit perseriti mbeshtetjen e plote te integrimit te Shqiperise ne Bashkimin Europianbrbr p styletext-align justifyPer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:06.464Z

Komiteti LIBE i PE voton kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Raporti i raportueses speciale për liberalizim të vizave për Kosovën, Tanja Fajon, është miratuar nga Komiteti, por u kundërshtua procesi i mëtejmë i liberalizmit të vizave. Komiteti kërkon që Kosova të përmbushë kriterin e përcaktuar të ratifikimit të demarkacionit të kufirit me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.438Z

Komiteti kunder Tortures ne Keshillin e Evropes takon te burgosurit e 21 janarit

Vizita e Komitetit kunder Tortures se Keshillit te Evropes ne Shqiperi per te ekzaminuar trajtimin e personave te paraburgosur gjate trazirave te fundit ne Tirane Nje delegacion i Komiteti Evropian per Parandalimin e Dhunes Trajtimin ose Trajtimeve Cnjerezore ose Poshteruese ka bere nje vizite te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.463Z

Mblidhet Komiteti Ndërministror për Liberalizimin e Vizave  

- Kryeministri Berisha: Procesi i heqjes së vizave përbën një tërësi detyrimesh për qeverinë dhe autoritetet shqiptare, të cilat po përmbushen me vendosmërinë më të lartë Nën drejtimin e Kryeministrit Berisha u mblodh sot Komiteti Ndërministror për Liberalizimin e Vizave, ku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.384Z

Komiteti i Integrimit miraton 9 kapituj të tjerë të pyetësorit

TIRANE- Komiteti Ndërministror i Integrimit miratoi dje 9 kapituj të tjerë të Pyetësorit të Komisionit Evropian. Deri më tani qeveria ka përfunduar rreth 73% të punës. Kapitujt e miratuar dje kanë të bëjnë me lëvizjen e lirë të mallrave, legjislacionin për shërbimet tregtare, ligj

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama