Rezultate te kerkimit per termin: +Konsullore +Dokumentacioni

Total: 67
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.179Z

Bashkimi familjar ne Itali, procedura e re

Autoritetet italiane kane pergatitur nje procedure te re per dhenien e vizave per bashkim familjar me prinderit. Ambasada Italiane njoftoi dje se duke nisur nga data 20 nentor 2008 do te kete procedura te reja per te gjithe ata persona qe deshirojne te realizojne bashkimin familjar. Sipas rregullav

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.977Z

Procedurë e re vizash për bashkimet familjare në Itali

Autori i Lajmit: red.Ambasada Italiane kujton se formularët për kërkesën e vizës dhe listat me dokumentet e kërkuara mund te tërhiqen pa pagesë pranë Ambasadës, pranë agjencive Albanian Courier, të afishuara në ambientet e brendshme dhe të jashtme te Zyrës Konsullore si dhe mund të s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.975Z

Procedurat e dhënies së vizave për bashkim familjar me prindërit në Itali

Nga TemaAmbasada Italiane njofton se duke nisur nga data 20 nëntor 2008: a. prindërit në ngarkim, në rast se nuk kanë fëmije të tjerë në vendin e origjinës apo prejardhjes; b. prindërit mbi 65 vjeç, në rast se fëmijët e tjerë nuk kanë mundësi të kujdesen për ta për ars

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.969Z

Bashkimi familjar në Itali, procedurat që duhen ndjekur

Ambasada Italiane ka publikuar procedurat që duhen ndjekur si dhe dokumentacionin e domosdoshëm për disa tipologji të bashkimeve familjare të qytetarëve shqiptarë me të afërmit e tyre që aktualisht jetojnë në mënyrë të rregullt në shtetin fqinj, Itali. Përfaqësuesit zyrtarë të am

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.026Z

SHBA dokumentacioni qe kerkohet per te aplikuar per vize si vizitore

Te gjithe aplikantet per viza jo-emigrimi ne SHBA duhet te depozitojne prane Ambasades nje liste te gjate dokumentesh te nevojshme duke filluar qe nga formulari i aplikimit e deri tek dokumentet shtese. Dokumenti i pare qe kerkohet per vizat jo-emigruese eshte formulari i aplikimit DS-160 i plotesu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.161Z

SHBA, dokumentacioni që kërkohet për të aplikuar për vizë si vizitorë

Të gjithë aplikantët për viza jo-emigrimi në SHBA, duhet të depozitojnë pranë Ambasadës një listë të gjatë dokumentesh të nevojshme, duke filluar që nga formulari i aplikimit e deri tek dokumentet shtesë. Dokumenti i parë që kërkohet për vizat jo-emigruese është formulari i ap

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.672Z

Ambasada; Prej 26 janarit, çdo shërbim me postë

Prej datës 26 janar çdo shërbim konsullor që ofrohet nga ambasada jonë në Athinë do të kalojë me anë të postës. Ambasada shqiptare në Greqi bëri të ditur se tashmë shërbimet konsullore do të ofrohen me postë, duke lehtësuar në këtë mënyrë qytetarët, e duke u kursyer atyre

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama