Rezultate te kerkimit per termin: +Kostoja

Total: 7575
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.300Z

Ulet kostoja e materialeve të ndërtimit

Kostoja e lëndëve të para në industrinë e ndërtimit, si hekur, çimento dhe pajisje elektrike, u ul gjatë tremujorit të fundit të vitit të kaluar me 0.2%, udhëhequr nga rënia e materialeve elektrike prej 3.8%, njoftoi Instituti i Statistikave. Në total, kostoja e ndërtimit u rrit me 1.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.364Z

Kostoja e tragjedive rrugore

Aksidentet rrugore me pasojë vdekjen sjellin jo vetëm tragjedi njerezore, por edhe humbje të mëdha ekonomike për shoqërinë. Në një raport të tre viteve më parë, Banka Botërore vlerëson se kostot e humbjes së parakohs

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.562Z

SHBA: Kostoja e tmerrshme e epidemisë së heroinës

Kartelet meksikane të drogës po e përmbysin Amerikën me një dallgë heroine të lirë. Ajo konsiderohet si arma e vërtetë e shkatërrimit në masë për familjet dhe shoqërinë. Varësia në SHBA është sot në nivelin më të lartë në histori Ian Pannell, BBC Abuzimi me heroinën n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:20.577Z

Kostoja e reformës në drejtësi, 175 milionë euro

175 milionë euro në katër vite. Kaq do të shpenzojë qeveria shqiptare për vënien në jetë të reformës në drejtësi. Gazeta Shqiptarja.com citon një dokument të Ministrisë së Drejtësisë, titulluar Strategjia Ndërsektoriale për Drejtësinë 2017-2020, miratuar edhe nga Këshi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.740Z

Të aksidentuarit, ja kostoja e shpenzimeve për mjekim

Sipas drejtorit të Spitalit Ushtarak, Mihaj, kostoja e një të aksidentuari fillon nga 4 mijë deri në 45 mijë lekë për 24 orë Rrezik serioz nga gjymtim deri në humbje të jetës. Por ajo çka është e sigurtë është fakti se ende kostot janë tepër të larta për të rikuperuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.719Z

Kostoja e lartë, çmimi i ujit do të rritet

Drejtoria e Ujësjellës-Kanalizimeve paralajmëron rritje të çmimit për të gjithë konsumatorët. Ndonëse nuk jepen detaje se sa do të jetë tarifa e re, drejtori i Ujësjellës –Kanalizimeve, Sait Dollapi shpjegon se vendimi do të merret pasi kostoja e shitjes është më e ulët se ajo e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.162Z

Rritet kostoja e borxhit

Qeveria po merr borxh me kosto të lartë për të përballuar shpenzimet e buxhetit gjatë muajve të parë të këtij viti. Në ankandin e fundit, interesat e bonove me afat njëvjeçar qëndruan në nivelin e lartë 7.35 p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama