Rezultate te kerkimit per termin: +Kostoja

Total: 7575
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.740Z

Të aksidentuarit, ja kostoja e shpenzimeve për mjekim

Sipas drejtorit të Spitalit Ushtarak, Mihaj, kostoja e një të aksidentuari fillon nga 4 mijë deri në 45 mijë lekë për 24 orë Rrezik serioz nga gjymtim deri në humbje të jetës. Por ajo çka është e sigurtë është fakti se ende kostot janë tepër të larta për të rikuperuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.719Z

Kostoja e lartë, çmimi i ujit do të rritet

Drejtoria e Ujësjellës-Kanalizimeve paralajmëron rritje të çmimit për të gjithë konsumatorët. Ndonëse nuk jepen detaje se sa do të jetë tarifa e re, drejtori i Ujësjellës –Kanalizimeve, Sait Dollapi shpjegon se vendimi do të merret pasi kostoja e shitjes është më e ulët se ajo e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.162Z

Rritet kostoja e borxhit

Qeveria po merr borxh me kosto të lartë për të përballuar shpenzimet e buxhetit gjatë muajve të parë të këtij viti. Në ankandin e fundit, interesat e bonove me afat njëvjeçar qëndruan në nivelin e lartë 7.35 p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.293Z

Rritet kostoja e ndërtimit

 Rritet kostoja për sektorin e ndërtimit. Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave në vend, gjatë tremujorit të katërt 2008, Indeksi i Kushtimit në Ndërtim arriti 129.0 për qind, duke shënuar një rritje 0.1 për qind kundrejt tremujorit të mëparshëm. Krahasua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.392Z

"Vizat", kostoja per aplikimin, e larte

Levizja Evropiane shqiptare kryen nje raportim monitorimi per liberalizimin e vizave. Raporti veren se kategorite e lehtesuara kane ende veshtiresi. Mbetet ende problem edhe kostoja e aplikimit per vizat Shengen, e cila ka nje vlere te larte per shqiptaret.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.837Z

Kostoja e zgjedhjeve 7,2 milione euro

Kostoja e harxhuar, nga buxheti i shtetit per infrastrukturen zgjedhore ka kapur shifren 7.2 milione Euro. Deklaratat i jep zedhenesi i Komisionit Qendror Zgjedhor, i cili me tej ka sqaruar se sasia me e madhe e parave te harxhuara ka shkuar per aparatura te tilla si kamerat dhe instalimi i tyre.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.408Z

INSTAT: Rritet kostoja në sektorin e ndërtimit

 Rritet kostoja e sektorit të ndërtimit. Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave gjatë tremujorit të tretë të vitit, çmimet e materialeve të ndërtimit kanë pësuar rritje dhe për rrjedhojë është rritur edhe kostoja e ndërtimit të objekteve. Konkretis

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama