Rezultate te kerkimit per termin: +Kostoja

Total: 7575
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.162Z

Rritet kostoja e borxhit

Qeveria po merr borxh me kosto të lartë për të përballuar shpenzimet e buxhetit gjatë muajve të parë të këtij viti. Në ankandin e fundit, interesat e bonove me afat njëvjeçar qëndruan në nivelin e lartë 7.35 p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.293Z

Rritet kostoja e ndërtimit

 Rritet kostoja për sektorin e ndërtimit. Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave në vend, gjatë tremujorit të katërt 2008, Indeksi i Kushtimit në Ndërtim arriti 129.0 për qind, duke shënuar një rritje 0.1 për qind kundrejt tremujorit të mëparshëm. Krahasua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.392Z

"Vizat", kostoja per aplikimin, e larte

Levizja Evropiane shqiptare kryen nje raportim monitorimi per liberalizimin e vizave. Raporti veren se kategorite e lehtesuara kane ende veshtiresi. Mbetet ende problem edhe kostoja e aplikimit per vizat Shengen, e cila ka nje vlere te larte per shqiptaret.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.837Z

Kostoja e zgjedhjeve 7,2 milione euro

Kostoja e harxhuar, nga buxheti i shtetit per infrastrukturen zgjedhore ka kapur shifren 7.2 milione Euro. Deklaratat i jep zedhenesi i Komisionit Qendror Zgjedhor, i cili me tej ka sqaruar se sasia me e madhe e parave te harxhuara ka shkuar per aparatura te tilla si kamerat dhe instalimi i tyre.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.408Z

INSTAT: Rritet kostoja në sektorin e ndërtimit

 Rritet kostoja e sektorit të ndërtimit. Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti i Statistikave gjatë tremujorit të tretë të vitit, çmimet e materialeve të ndërtimit kanë pësuar rritje dhe për rrjedhojë është rritur edhe kostoja e ndërtimit të objekteve. Konkretis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:47.410Z

Rritet kostoja mesatare e ndërtimit të banesave

24/11/2011  EKB harton vlerat për vitin 2011, qeveria miraton udhëzimin Kostoja mesatare e ndërtimit të banesave nga Enti Kombëtar i Banesave në shkallë republike për sipërfaqe shfrytëzimi për vitin 2011 do të jetë 36 526 lekë për metër katror. Ky është vendimi i miratuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.406Z

Shtrenjtohet kostoja për sektorin e ndërtimit

Rritet kostoja e ndërtimit të banesave. Sipas të dhënave më të fundit të Institutit të Statistikave, në vend gjatë tremujorit të parë të këtij viti, indeksi i kushtimit  në ndërtim arriti 127.3 për qind, duke shënuar një rritje 0.1 për qind kundrejt tremujorit të mëpa

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama