Rezultate te kerkimit per termin: +Kursimet

Total: 2507
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.592Z

Kursimet, interesat në pikiatë

Qytetarët që kursejnë, tani përfitojnë shumë më pak të ardhura se më parë. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se interesat e kursimeve në tregun e brendshëm kanë rënë në minimumet historike dhe vazhdojnë të tkurren me ritme të shpejta, raporton TCH. Në ankand

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:10.844Z

Kursimet, në minimum historik

BSH: Pati rënie me 7.1 miliardë lekë krahasuar me një muaj më parë Ulja e normës bazë të interesit pritet të thellojë fenomenin Kursimet prekin vlerën më të ulët të shënuar ndonjëherë, që nga shkurti i vitit 2009, periudhë kur kriza globale goditi dhe çoi në panik sistemin ban

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:51.771Z

Parate, formula si t'i investojme kursimet

Me te ardhurat tona shpenzojme per te blere mallrat dhe sherbimet qe na nevojiten. Blejme ushqime, veshmbathje, blejme libra dhe gazeta, paguajme energjine elektrike, ujin, gazin, paguajme telefonin etj. Pasi bejme gjithe keto pagesa, ne fund te muajit shohim nese kane mbetur me para per te shpenzua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:30.084Z

Kursimet e emigranteve ne bankat e huaja

Shume vende europiane kane te siguruara me shume se 25 mije euro per depozitat ne bankat e nivelit te dyte. Rritja e shumes se siguruar ne banka, qe u miratua nga qeveria para pak ditesh, duket se nuk do te terheqe kursimet e emigranteve ne bankat shqiptare. Ne Angli jane te siguruar rreth 56 mije e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:57.147Z

Amerikanet shtojne kursimet

Qeveria amerikane thote se te ardhurat per punonjesit amerikane u rriten gjate dhjetorit duke i lejuar ata te vendosin me teper para nga kursimet ne llogarite e tyre bankare edhe pse shpenzimet e konsumatoreve nuk shenuan rritje. Shpenzimet e konsumatoreve perbejne 70 per qind te eknomise amerikane.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:56.038Z

Vidhen në Gjermani kursimet e një fshati shqiptar

Mediat gjermane raportojnë për një rast vjedhje në zonën e Essen-it. Siç raportojnë mediat lokale, tre shqiptarë ishin nisur për në tregun e makinerive, pasi do blinin një traktor. Për të blerë mjetin e punës, ata kishin mbledhur para nga i gjithë fshati, që kishte ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:26.926Z

Kursimet po shkatërrojnë shëndetin e perëndimorëve

Gazeta ShqipKriza Mijëra njerëz kanë vrarë veten dhe shumë të tjerë kanë rënë në depresion gjatë recesionit Kate Kelland, Reuters Masat e kursimeve ekonomike po shkaktojnë dëmtim të rëndë të shëndetit në Europë dhe në Amerikën e Veriut, duke sjellë vetëvrasje, depresion dhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama