Rezultate te kerkimit per termin: +Kursimet

Total: 2507
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.229Z

Vrojtimi, interesat ne banka stabilizohen

Ecuria e normave te interesit te depozitave te reja ne euro dhe ne leke, ka rezultuar e qendrueshme gjate dy muajve te fundit, ndersa interesat per kredite e reja ne leke kane vijuar uljen ne muajin korrik, vlereson ne nje deklarate te fundit per ecurine e normave te interesit Banka e Shqiperise ku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.312Z

Pse nuk ka krizë financiare te ne

Kanë filluar tërheqjet e depozitave nga bankat tona. Njerëzit frikësohen nga kriza e përgjithshme financiare që ka gllabëruar SHBA-të dhe Evropën Perëndimore. Deri tani, tërheqjet nuk janë shqetësuese, por mund të bëhen të tilla në të ardhmen. Njerëzit dëgjojnë ankesat e të af�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:30.937Z

Veliaj: Sfida e Bashkisë, të sjellë infrastrukturë e urbanizim

Bashkia e Tiranës ka nisur punimet për shtrimin e Rr. Alla dhe hapjen e segmentit të ri që e lidh atë me Rr. Shyqyri Brari, të cilat ndodhen në një nga blloqet e banimit ku zhvillimi i ndërtimeve dhe i bizneseve nuk ka ecur paralelisht me urbanizimin dhe sistemimin e hapësirave publike. Kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:30.937Z

Apeli i Veliajt: Kujdes kur blini shtëpi të re, kërkoni hipotekën

Bashkia e Tiranës ka nisur punimet për shtrimin e Rr. Alla dhe hapjen e segmentit të ri që e lidh atë me Rr. Shyqyri Brari, të cilat ndodhen në një nga blloqet e banimit ku zhvillimi i ndërtimeve dhe i bizneseve nuk ka ecur paralelisht me urbanizimin dhe sistemimin e hapësirave publike. Kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:30.986Z

Veliaj në Farkë: Ndërtimet kanë bërë kërdinë, duhet urbanizim

Bashkia e Tiranës ka nisur punimet për shtrimin e Rr. Alla dhe hapjen e segmentit të ri që e lidh atë me Rr. Shyqyri Brari, të cilat ndodhen në një nga blloqet e banimit ku zhvillimi i ndërtimeve dhe i bizneseve nuk ka ecur paralelisht me urbanizimin dhe sistemimin e hapësirave publike. K

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:21.935Z

Raporti i BB: Vetëm 10 % e familjeve shqiptarëve kursejnë për pleqërinë

Vendet me popullsi relativisht të re, ku përfshihet edhe Shqipëria, e konsiderojnë të pazakonte të kursejnë për moshën e pleqërisë. Banka e Botërore duke iu referuar Global Findex i vitit 2014, në një studim të fundit të saj,  vëren se vetëm 10 për qind e familjeve në Shqip�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.487Z

Përgënjeshtrim mbi një artikull të botuar në gazeta

Sot gazeta "Zëri i Popullit" dhe disa gazeta te tjera kanë shpifur në mënyrë të ulët dhe kanë mashtruar publikun mbi deklarimin e pasurisë së Kryeministrit z. Sali Berisha, sipas të cilëve të ardhurat e kryeministrit janë shtuar me 40-56 milion lekë në një vit. Sqarojmë se e v�

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama