Rezultate te kerkimit per termin: +Kursimet

Total: 2507
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:49.040Z

Kursimet, masa te reja sigurie

Sektori bankar ne Shqiperi paraqitet me i sigurti ne Evrope nga kriza nderkombetare, per shkak se, ka hapjen me te vogel ndaj tregut te jashtem qe eshte perfshire tashme ne krize. Megjithate institucionet qe perkujdesen per mbarevajtjen e sistemit nuk po mjaftohen me kaq por, po marrin masa qe te fo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:43.347Z

Shtesat ne buxhet, me kursimet e deputeteve

Heqja nga perdorimi i automjetit per nje sere zyrtaresh te larte te shtetit, perfshi dhe deputetet, krijoi disa kursime te vlefshme ne buxhet. Pikerisht ne periudhen kur po diskutoheshin kerkesat e disa institucioneve per fonde shtese, Ministria e Financave e gjen zgjidhjen te fondi reze

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.398Z

Frika per kursimet - Greket zbrasin llogarite bankare

Vangelis Kritikoacutes ka shume pune. Ky sipermarres i cili parate e para i ka fituar ne Gana te Afrikes para 12 vjetesh ka krijuar nje shoqate per mbrojtjen e kredimarresve dhe aksionereve te vegjel. Ai i ndihmon njerezit per dalje nga borxhet dhe keshillon ata te cilet kane para ne banka. bdquoN

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.578Z

Kursimet interesat ne pikiate

Qytetarët që kursejnë, tani përfitojnë shumë më pak të ardhura se më parë. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se interesat e kursimeve në tregun e brendshëm kanë rënë në minimumet historike dhe vazhdojn&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.511Z

Ulja e normes godet kursimet

Në fillim të vitit 2012 kur ekonomia u zhyt në një valë të dytë ngadalësimi, banka e shqipërisë nisi të lehtësonte me shpejtësi politikën monetare, duke e shtyrë atë drejt ekstremeve të pashënuara ndonj&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.398Z

Frika për kursimet Grekët zbrasin llogaritë bankare

Gjithnjë e më shumë grekë për shkak të krizës po i heqin paratë dhe po i mbyllin llogaritë e tyre në banka. Vetëm në gjashtë muajt e parë të vitit janë nxjerrë nga bankat mbi 22 miliardë euro.   Vangelis Kritikós ka shumë punë. Ky sipërmarrës i cili paratë e para i ka fi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:39.294Z

Huate, interesat njesoj me kursimet

Kete vit per here te pare normat e interesave te kredive dhe ato te depozitave ne banka kane ngushtuar diferencat, madje ne disa raste ato jane barazuar. Shkak per kete ndryshim ne tregun bankar ka qene konkurrenca e forte e bankave per terhequr prurjet e emigranteve. Gjate periudhes se veres hyjne

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama