Rezultate te kerkimit per termin: +Laguna

Total: 563
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:11.927Z

FAKSIMILE/ Vendimi, ja si e ka fituar Aleksandër Frangaj tokën tek Laguna Blu

Aleksandër Frangaj e ka fituar tokën tek Laguna Blu, me një vendim të dy viteve më parë, dhënë nga gjyqtari Artur Gaxhi. Në këtë vendim, gjykata i njeh pronësinë tek fushat sportive Aleksandër Frangat, edhe pse pronat në fakt është marrë me qera nga kompania Epidam sh.p.k, për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.492Z

Laguna, burg kundërshtarëve të deputetit të liruar

“Arrest me burg” për vëllezërit Cali për konfliktin me Armando Prengën, që u lirua nga “marifeti i gëzhojës” Gjergj dhe Nikollë Cali, kundërshtarët e deputetit Armando Prenga, për konfliktin e lagunës së Patokut, u lanë në burg dje prej Gjykatës së Kurbinit,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.249Z

Laguna e Kunes, Apeli: Burg ish-zyrtarëve të Shëngjinit

Gjykata e Apelit në Shkodër rrëzoi vendimin e Shkallës së Parë të Lezhës, e cila kishte shpallur të pafajshëm ish-zyrtarët e komunës së Shëngjinit që ishin akuzuar për tjetërsimin e pronave në lagunën e Kunes. Ata kishin kryer në bashkëpunim tjetërsimin e kënetës në bregdet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:12.070Z

Kavajë, protestë te Laguna Blu kundër shkatërrimit të ambienteve sportive

Banorët e fshatit turistik Laguna blu, në Qerret të Kavajës, kanë protestuar kundër shkatërrimit të ambienteve të përbashkëta sportive të fshatit dhe i kanë bërë thirrje përfituesit të tyre të tërhiqet dhe ti kthejë ato në gjendjen e mëparshme. Protestuesit ngritën zërin dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:59.169Z

Laguna e Karavastasë, Gjermeni:Qeveria, program për ekoturizmin

DIVJAKE- Laguna e Karavastasë në sajë të punës së banorëve të kësaj zone, por edhe këmbënguljes së drejtuesve lokalë ka arritur të ruajë identitetin e saj. Laguna, e vendosur nën mbrojtjen e Konventës Ramsar që nga viti 1995, përfaqëson një nga zonat me rëndësi të veçantë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.318Z

Laguna Blu, lejet e firmosura nga Berisha dhe kreu i komunës

  Në datën 21 gusht, kryetari i Komunës së Golemit, Agron Agalliu, ka firmosur miratimin e punimeve për ndërtimin, pas kërkesës së paraqitur nga Aleksandër Frangaj dhe Alba Bine për ndërtimin në pasurinë 102/19 Vol 20 fq 24, me vendndodhje në Qerret me investitor shoqërinë Ale

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:11.940Z

Samir Mane tërhiqet nga ndërtimi te Laguna Blu, Frangaj mbetet vetëm

Tërhiqet një nga dy investitorët në Lagunen Blu. Samir Mane është tërhequr sot pas takimit me banorët e Lagunës Blu. Ai ka deklaruar se nuk ka dëshirë të vazhdojë këtë investim, në kundërshtim me komunitetin. Gjatë takimit është diskutuar çështja Frangaj dhe është konstatu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama