Rezultate te kerkimit per termin: +Magazinimi

Total: 245
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.284Z

Pinari: Gërdecin do ta bënim pikë magazinimi

12/07/2011  Ish-kreu i MEICO-s dëshmon në gjykatë TIRANE-Ish-kreu i MEICO-s, Ylli Pinari, ka vijuar për të 4-ën seanca radhazi dëshminë e tij, para togave të zeza të gjykatës së Tiranës. Gjatë dëshmisë së tij Pinari ka sqaruar mënyrën e kalimit të repartit të Gërdecit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.814Z

Udhezimi takse zero per sherbimin roaming

11/10/2010Perfitojne operatoret vendas per sherbimin ndaj kompanive nderkombetare Nga taksa perjashtohen edhe sherbime te tjera te transportit ajror dhe detar Kompanite qe ofrojne sherbimin roaming per operatoret e huaj nuk do te paguajne taksen mbi vleren e shtuar. Po keshtu edhe per sherbimin e i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.040Z

Komisioni Europian per Mjedisin konfirmon friken e ambjentalisteve shqiptare

Ligji Per menaxhimin e integruar te mbetjeve ka qene ne qender te debateve qe nga momenti i propozimit te tij deri tek miratimi ne parlament vetem me votat e mazhorances per dy here me radhe pasi heren e pare ligji u kthye nga presidenti Bamir Topi. Nga njera ane ishte argumenti i hartuesve te li

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:47.101Z

Hartimi i kodit te ri doganor

Qeveria shqiptare po harton një projekt ligj për kodin e ri doganor. Burime nga Ministria e Financave bëjnë me dije se ky kod i ri do të jetë në përputhje të plotë me rregullat e Bashkimit Europian dhe ka si objektiv kryesor lehtësimin e biznesi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:23.252Z

SHBA-të: “Nuk e kemi financuar ne Gërdecin”

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, nëpërmjet një komunikate për shtyp, ka bërë të ditur se qeveria e SHBA-ve nuk ka financuar për fabrikën e çmontimit të armëve. Sipas Ambasadës, qeveria e Shteteve të Bashkuara nuk e ka ndihmuar Ministrinë e Mbrojtjes për çmontimin e mun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.783Z

Demontimi, si u shkëmbye "Gërdeci" me Gramshin

Uzina mekanike e Gramshit kishte kërkuar dhjetëra herë pranë Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm demontimin e municioneve të kalibrave të mëdhenj, të cilët përbënin rrezik nëse nuk demontoheshin nga specialistë të fushës. Prokuroria ka sekuestruar disa shkresa, ku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.823Z

Sherbimi roaming dhe transporti ajror qeveria i ben taksat zero

Kompanite qe ofrojne sherbimin roaming per operatoret e huaj nuk do te paguajne taksen mbi vleren e shtuar TVSH. Po keshtu edhe per sherbimin e interkonjeksionit nderkombetar ne fushen e telekomunikacionit. Me anen e nje udhezimi te posacem pas miratimit te disa ndryshimeve per TVSH-ne tre ministri

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama