Rezultate te kerkimit per termin: +Magazinimi

Total: 245
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:47.101Z

Hartimi i kodit te ri doganor

Qeveria shqiptare po harton një projekt ligj për kodin e ri doganor. Burime nga Ministria e Financave bëjnë me dije se ky kod i ri do të jetë në përputhje të plotë me rregullat e Bashkimit Europian dhe ka si objektiv kryesor lehtësimin e biznesi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:23.252Z

SHBA-të: “Nuk e kemi financuar ne Gërdecin”

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, nëpërmjet një komunikate për shtyp, ka bërë të ditur se qeveria e SHBA-ve nuk ka financuar për fabrikën e çmontimit të armëve. Sipas Ambasadës, qeveria e Shteteve të Bashkuara nuk e ka ndihmuar Ministrinë e Mbrojtjes për çmontimin e mun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.783Z

Demontimi, si u shkëmbye "Gërdeci" me Gramshin

Uzina mekanike e Gramshit kishte kërkuar dhjetëra herë pranë Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm demontimin e municioneve të kalibrave të mëdhenj, të cilët përbënin rrezik nëse nuk demontoheshin nga specialistë të fushës. Prokuroria ka sekuestruar disa shkresa, ku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.823Z

Sherbimi roaming dhe transporti ajror qeveria i ben taksat zero

Kompanite qe ofrojne sherbimin roaming per operatoret e huaj nuk do te paguajne taksen mbi vleren e shtuar TVSH. Po keshtu edhe per sherbimin e interkonjeksionit nderkombetar ne fushen e telekomunikacionit. Me anen e nje udhezimi te posacem pas miratimit te disa ndryshimeve per TVSH-ne tre ministri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.315Z

Ruli: Nuk ka abuzime me rritjen e çmimit të bukës

Ministri i bujqësisë Genc Ruli ka deklaruar se nuk ka abuzime me rritjen e çmimit të bukës por se kjo rritje ka ardhur si pasojë e importit të miellit. Sipas tij prodhimi vendas plotësoi vetëm 20 përqind të nevojave dhe prodhuesit vendas nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.406Z

Kukes, prodhimet bujqesore nuk dergohen ne treg

Fermeret qe merren me kulturen e patates ne zonen e Kukesit, po vuajne mungesen e funksionimit te magazines se grumbullimit te patates. Ne keto dite qe po mblidhet prodhimi ata detyrohen qe t'i fusin serish ne toke. Tregu i Kukesit ka patur nje investim prej rreth 1 milione dollaresh amer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.068Z

Barnat e gjetura nga kontrolliI ministrise jane te 2008-es

Keto medikamente jane stoqe te 2008 dhe ruhen ne magazine ne pritje te nje vendimi per asgjesim.Jane materiale dhe medikamente te skaduara qe ruhen ne kushte magazinimi dhe nderkohe kemi hapur procedurat e nevojshme pasi ne baze te ligjit evadimi dhe asgjesimi i ketyre medikamenteve kerkon nderhyrje

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama