Rezultate te kerkimit per termin: +Mandi

Total: 643
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.879Z

Mandi debaton me Hakiun

21/04/10 23:45 Duket se kjo ditë ka qënë e vecantë për hakiun, pasi të gjitë me radhë e ngacmojnë për ndonjë temë. Kështu, përvec erionit, Mirit dhe Klodit, tashmë e ka radhën Mandi. Pas një lojë që kanë bërë banorët dhe dënimi për Hakiun ishte që të puthte Mandin n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.642Z

Mandi ngacmon Klodin

28/03/10 17:52 Mandi vazhdimisht ngacmon Klodin për ndjenjat dhe homoseksualitetin e tij. Ai bën vazhdimisht shaka me Klodin duke thënë se i pëlqen shoqëria me të, por Klodi thotë se ndjenjat e tij janë në një tjetër drejtim. Mandi e ngacmon Klodin për simpatinë që ka ndaj Erio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.399Z

Mandi: Vlerësoj sinqeritetin tënd

20/04/10 14:27 Klodi dhe Mandi qëndrojnë në kuzhinë duke bërë përgatitjet për të gatuar drekën dhe Klodi shprehet se është shumë kurioz të dijë se çfarë mendon mamaja e tij për drejtimin e tij seksual. Mandi përgjigjet se ai e ka shprehur dhe më parë mbështetjen për Klo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.140Z

Tatiana dhe Mandi, thashetheme

11/04/10 16:50 Pas bisedës që pati me Domenikën, Tatiana shkon në dhomën e gjumit dhe bisedon me Mandin. Ata të dy bëjnë thashetheme për banorët e tjerë. Fillimisht ata flasin për Manal duke thënë se kanë vënë re që Manal po bëhet më aktive dhe këtë e lidhin me shprehjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.753Z

Mandi dhe Hakiu në debat

05/04/10 23:27 Banorët kanë zgjedhur të luajnë përsëri lojën me pantomima. Gjatë kohës që kanë qënë duke luajtur, Mandi është përpjekur për të gjetur një fjalë dhe derisa të arrijë ta gjejë përmend Kikën, më pas biçikletë e më së fundmi fjala është parazit. Pas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.358Z

Mandi dhe Seldi për Domin

07/04/10 23:40 Pas diskutimit që pati me Klodin Mandi shkon pranë Seldit dhe fillon ta pyesë për çfarë është mërzitur dhe përse po rri vetëm. Seldi i thotë se ndonjëherë dëshiron që të rrijë vetëm. Pasi Seldi i thotë se nuk është mërzitur, Mandi e pyet nëse është më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.711Z

Mandi ndjen keqardhje për Seldin

02/05/10 16:30 Klodi dhe mandi hyjnë brenda për të ngrënë drekë, ndërsa banorët e tjerë vazhdojnë të marrin rreze dielli pranë pishinën. Teksa hanë drekë Klodi dhe Mandi bisedojnë për nominimet dhe eleminimet. Ai i thotë Klodit se i vjen shumë keq për Seldin që u eleminiu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama