Rezultate te kerkimit per termin: +Mandi

Total: 643
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.140Z

Tatiana dhe Mandi, thashetheme

11/04/10 16:50 Pas bisedës që pati me Domenikën, Tatiana shkon në dhomën e gjumit dhe bisedon me Mandin. Ata të dy bëjnë thashetheme për banorët e tjerë. Fillimisht ata flasin për Manal duke thënë se kanë vënë re që Manal po bëhet më aktive dhe këtë e lidhin me shprehjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.753Z

Mandi dhe Hakiu në debat

05/04/10 23:27 Banorët kanë zgjedhur të luajnë përsëri lojën me pantomima. Gjatë kohës që kanë qënë duke luajtur, Mandi është përpjekur për të gjetur një fjalë dhe derisa të arrijë ta gjejë përmend Kikën, më pas biçikletë e më së fundmi fjala është parazit. Pas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.358Z

Mandi dhe Seldi për Domin

07/04/10 23:40 Pas diskutimit që pati me Klodin Mandi shkon pranë Seldit dhe fillon ta pyesë për çfarë është mërzitur dhe përse po rri vetëm. Seldi i thotë se ndonjëherë dëshiron që të rrijë vetëm. Pasi Seldi i thotë se nuk është mërzitur, Mandi e pyet nëse është më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.711Z

Mandi ndjen keqardhje për Seldin

02/05/10 16:30 Klodi dhe mandi hyjnë brenda për të ngrënë drekë, ndërsa banorët e tjerë vazhdojnë të marrin rreze dielli pranë pishinën. Teksa hanë drekë Klodi dhe Mandi bisedojnë për nominimet dhe eleminimet. Ai i thotë Klodit se i vjen shumë keq për Seldin që u eleminiu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.330Z

Seldi dhe Mandi për zarfin

01/04/10 00:48 Më në fund Domenika dhe Seldi dalin jashtë që të bashkohen me të tjerët. Në një moment Seldi hyn në kuzhinë dhe aty vjen edhe Mandi. Ky i fundit fillon ta pyesë Seldin për përmbajtjen e zarfit që morën ai dhe Domi në dhomën e rrëfimit. Mandi e pyet se më cil

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.372Z

Mandi dhe Erioni ngacmojnë Klodin

08/04/10 17:54 Mandi dhe Erioni ngacmojnë Klodin, fillimisht lidhur me temën për diskutim që hapi, ashtu papritur duke i mbledhur gjithë banorët e më pas në lidhje me Oltën. Ata shprehen me shaka se Klodi rri gjithnjë nga pas Oltës duke mos e lënë atë të lirë të veprojë. Klo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.889Z

Debati Haki-Mandi, komente

10/04/2010 21:35 Hakiu dhe Mandi, gjatë fillimit të javës janë konfliktuar me njeri-tjetrin. Për ta shfaqet një klip me momente nga debati, fillimi si rezultat i një loje dhe ecuria e tij. Gjatë debatit, ata kanë ofenduar në mënyrë të nëpasnjëshme njeri-tjetrin, duke e rënduar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama