Rezultate te kerkimit per termin: +Monitorimi

Total: 3401
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:09.961Z

Vijon monitorimi ne tregje

Agjencia për Mbrojtjen e Konsumatorëve, Drejtoria e Tatim-Taksave të Bashkisë së Tiranës, Policia Bashkiake e mbështetur dhe nga Zyra për Mbrojtjen e Konsumatorëve ka parë nga afër edhe sot çmimet e produkteve të shportës dhe at

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.602Z

Big Brother Monitorimi në zyrë, një risi pozitive apo e frikshme?

A është vëzhgimi me kamera i punonjësve në zyrë, një veprim që tradhton besimin punonjës-epror apo një mjet i dobishëm për të përmirësuar sjelljen dhe për të vlerësuar meritokracinë? Lucy Kellaway, BBC Herën tjetër që do të flisni me dikë në zyrë, i cili mban një kart

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:50.464Z

Monitorimi Qeverisja jo transparente

Lëvizja Mjaft publikoi raportin e tretë për monitorimin publik të ministrive, ku një nga konstatimet kryesore është ajo se institucionet qeverisëse nuk janë transparente. Sipas lëvizjes Mjaft, shumë nga ministritë kanë dë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.668Z

Monitorimi: Maxhranca mban disa premtime

TIRANë- Qendra e studimeve Palamentare në përfundim të një monitorimi të punimeve të Kuvendit gjatë sesionit të parë të kësaj legjislature, ka hartuar edhe raportin sipas të cilit maxhoranca në pushtet ka mbajtur një pjesë të premtimeve. Fjala është për premtimet në luftën kund

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.248Z

Analiza e AKM-së: 100 stacione monitorimi në vijën bregdetare

Agjencia Kombëtare e Mjedisit prezantoi sot monitorimin e gjendjes në mjedis për vitin 2015 në rang vendi. Në fjalën e tij kreu i AKM-së. Julian Beqiri  theksoi se monitorimi i kryer është një risi pasi sjell shtim të stacioneve si edhe të treguesve të monitorimit. Këtë vit Agjencia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.671Z

Monitorimi ajror: Ka reduktim të parcelave me kanabis

Mbyllet monitorimi ajror kundër kanabisit.  Monitorimi ka vijuar nga 15 maji deri më 15 shtator 2017. Stefano Skrepanti shef i repartit të 3 të Guardia di Financave publikon të dhënat e raportit. Bëehet fjalë për 129 orë fluturime dhe, 53 misione ajrore. Janë zbuluar 88 platacione me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.374Z

Monitorimi i ujit, perplas Shendetesine me Bujqesine

Percaktimi i varesise se institucionit qe do te monitoroje cilesine e ujit te pijshem ka sjelle perplasje mes perfaqesuesve te Ministrise se Bujqesise dhe asaj te Shendetesise. Ne projektligjin per ushqimin parashikohet qe kontrollet epidemiologjike te ujit te kalojne ne varesi te Ministrise se Bujq

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama