Rezultate te kerkimit per termin: +Monitorimi

Total: 3401
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.668Z

Monitorimi: Maxhranca mban disa premtime

TIRANë- Qendra e studimeve Palamentare në përfundim të një monitorimi të punimeve të Kuvendit gjatë sesionit të parë të kësaj legjislature, ka hartuar edhe raportin sipas të cilit maxhoranca në pushtet ka mbajtur një pjesë të premtimeve. Fjala është për premtimet në luftën kund

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.248Z

Analiza e AKM-së: 100 stacione monitorimi në vijën bregdetare

Agjencia Kombëtare e Mjedisit prezantoi sot monitorimin e gjendjes në mjedis për vitin 2015 në rang vendi. Në fjalën e tij kreu i AKM-së. Julian Beqiri  theksoi se monitorimi i kryer është një risi pasi sjell shtim të stacioneve si edhe të treguesve të monitorimit. Këtë vit Agjencia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.671Z

Monitorimi ajror: Ka reduktim të parcelave me kanabis

Mbyllet monitorimi ajror kundër kanabisit.  Monitorimi ka vijuar nga 15 maji deri më 15 shtator 2017. Stefano Skrepanti shef i repartit të 3 të Guardia di Financave publikon të dhënat e raportit. Bëehet fjalë për 129 orë fluturime dhe, 53 misione ajrore. Janë zbuluar 88 platacione me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.374Z

Monitorimi i ujit, perplas Shendetesine me Bujqesine

Percaktimi i varesise se institucionit qe do te monitoroje cilesine e ujit te pijshem ka sjelle perplasje mes perfaqesuesve te Ministrise se Bujqesise dhe asaj te Shendetesise. Ne projektligjin per ushqimin parashikohet qe kontrollet epidemiologjike te ujit te kalojne ne varesi te Ministrise se Bujq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:56.404Z

Monitorimi i parcelave me kanabis

brbrNe kulmin e atij qe konsiderohet si sezoni i kanabis nis monitorimi i territorit te Shqiperise per te identifikuar parcelat e mbjella me kanabis- sativa Ne ndihme te Policise Shqiptare ka mberritur nje avion i Guardia Di Financias i pajisur me te gjitha mjetet e sofistikuara te vrojtimit Mjeti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:59.623Z

Nis monitorimi i ujërave të tri liqeneve në Tiranë

Nisma  Drejtori i Agjencisë së Mjedisit: Brenda dy javësh dalin rezultatet Për herë të parë, tre liqenet e Tiranës, përkatësisht ai Artificial, liqeni i Farkës dhe liqeni i Kasharit po i nënshtrohen monitorimit për cilësinë e ujërave. Monitorimi ka nisur tri ditë më parë nga Agje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.118Z

OSBE ekip monitorimi ne Ukraine

0 Organizata per Sigurine dhe Bashkepunimi ne Europe vendosi qe te dislokoje nje ekip monitorimi civil p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama