Rezultate te kerkimit per termin: +Neni

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.109Z

SPAK, LSI: Neni 13 i papranueshëm, nuk ishte në draft

Lëvizja Socialiste për Integrim shprehet e surprizuar nga neni 13 i  projektligjit Për Organizimin dhe funksionimin e institucioneve për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar. Në reagim, thuhet se ky nen nuk ka qenë në draftin e kaluar në komision dhe se është i papranueshëm.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:45.993Z

Qeveria ri-drafton ligjin për Amnisti, hiqet neni 3

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e së premtes ka ri-draftuar Projektligjin për amnistinë, por duke hequr tërësisht nenin 3 dhe duke lënë nenin 5. Zëvendëskryeministri, Hajredin Kuçi ka deklaruar se pas konsultimeve me partitë opozitare dhe me kryeministrin është vendosur që të hiqet n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:48.499Z

Gafat e Berishës me Kushtetutën dhe neni për referendumet

Vendimi i Berishës për të kërkuar referendum nuk ka referencë as nenin 155 që thotë Berisha, i cili është nen që rregullon veprimtaritë tatimore, as nenin 150 i cili flet për referendumin, por nenin 177 të Kushtetutës, të cilit Gjykata Kushtetuese i është referuar p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:39.106Z

Ligji për investimet, nuk votohet neni i shpronësimeve

Debati Komisioni i Ekonomisë: Propozimi shkel Kushtetutën dhe ligjin Neni 26 – Lejohet shpronësimi, për interes publik, i pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, nëse investitori nuk ka mundur ta zgjidhë me pronarin Ligji për investimet strategjike has pengesa në Kuve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.107Z

Neni 13 që mund të cënojë median do të ndryshojë

Neni 13 i projektligjit për Prokurorinë e Posaçme që mund të cënojë median, do të ndryshojë. Burime të Ora News bëjnë të ditur se paragrafi që linte shteg për kufizim të lirisë së medias, do të riformulohet. Sipas të njëjtave burime thuhet se mënyra si është formuluar ky p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:47.503Z

Halimi: Neni i ekspertëve për dekriminalizmin, atentat për drejtësinë

Komisioni i Posaçëm për reformën në drejtësi është shoqëruar me debate në lidhje me nenin për dekriminalizmin. Eduard Halimi tha se futja e këtij neni nga ana e ekspertëbe në axhendën e komisionit është një provokim. Halimi: Pati debate lidhur me ndryshimin  e nenit 6/1 që ka t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.663Z

Biznesi, hiqet neni për trashëgiminë e borxheve

• Borxhet tatimore të një biznesi nuk do të trashëgohen te pasardhësit e tij.Fabiola Çela Në rastin kur biznesmeni humb jetën, këto detyrime do të paguhen nga ortaku i tij. Por nëse biznesi është pa ortak, atëherë shoqëria duhet të shpallë falimentimin. Më pas tat

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama